Header Ads

Új televíziós csatornára költözhet a WWE!

Sokan azt várják, hogy a WWE marad az NBC-Universal Networker a 2019-ben lejáró szerződés után is, de van arra is lehetőség, hogy egy másik versenyképes csatorna jobb ajánlatot tegyen.
Nagy változások következhetnek be a WWE háza táján - (Fotó: WWE)
A WWE csak remélni tudja, hogy kap még egy tévés szerződést mielőtt a jelenlegi megállapodásuk véget ér 2019 őszén, a várható bejelentést ezzel kapcsolatban 2018 májusa és szeptembere közt tennék. A WWE ezt közölte le a legutóbbi konferencia megbeszélésen októberben.

A Sports Business Journal információi szerint a WWE és a FOX tisztviselői az év egy korábbi szakaszában megbeszéléseket folytatott egymással egy road show keretein belül, amelyben részt vettek a CBS, az Amazon, a Disney és a YouTube képviselői is. A WWE részéről az alelnök Triple H és a stratégiai és pénzügyi vezető George Barrios vett részt ezen. A FOX jelenleg úgy érzi, hogy elvesztik a UFC-t, amikor lejár a szerződésük és a WWE-t érzik a megfelelő pótlásként.

A WWE jelenlegi NBC-Universal-zal kötött szerződése egyértelműen kimondja, hogy 2018 tavaszáig a WWE nem tárgyalhat más szolgáltatókkal. A USA Network hosszú-hosszú idők óta a WWE otthona. A RAW egy kis időt leszámítva, amikor a TNN-en a későbbi Spike TV-én futott, mindig is a USA Networkön volt követhető. A SmackDown sok adót bejárt, az UPN-en kezdték, majd sorrendben a CW, MyNetworkTV, SyFy következtek a sorban, mielőtt a USA Networkre került volna. Ezért is érdekes a jelenlegi Brand Split, hiszen egyenlő feltételekkel indul a két adás.

A USA Network jelenleg az egyik legnézettebb kábel televíziós és ez nagyban köszönhető a WWE-nek, szóval a pankráció elvesztése nagyon keményen megütné őket. Ebben az évben egyébként 180 millió dollárt fizetnek a WWE-nek.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.