Header Ads

The Undertaker ott volt a Survivor Series színfalai mögött

Minderről Jerry "The King" Lawler számolt be.
The Undertaker civilben - (Fotó: WWE)
Lawler a Dinner With The King című műsorban beszélt a Survivor Seriesről és annak hátteréről, ahol együtt nézte a gálát The Undertakerrel, aki szerinte kiváló formában van.

Azt gondolom talán túl jól nézett ki.  Tudod, a WrestleMania után azt gondoltam, hogy utoljára láttuk a ringben Undertakert. Most visszaszívom a szavaimat. Ahogy ránéztem az este folyamán azt gondolom maradt még néhány meccs Undertakerben.

Mesélt egy kis háttér sztorit is vasárnapról.

Szóval volt ott egy TV és egy monitor, hogy nézzük showt. Volt ott három szék. Három szék a monitor előtt és én a baloldalin ültem, mellettem Undertaker ült, aki mellett Kane. Mi csak ültünk ott és néztük a showt, beszélgettünk a régi időkről és hirtelen kinyílott az ajtó. Hirtelen megláttuk John Cenát. Bejött az ajtón és bepillantott majd tovább állt. Hirtelen láttuk ahogy visszatolat és hármónkra néz és csak annyit mondott, hogy ez nagyon menő, majd elsétált.

The Undertaker 2018. január 22-én már biztosan visszatér a RAW 25. évfordulóján és nem kizárt, hogy hamarosan újra ringbe lép. 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.