Header Ads

SmackDown Live: Jön a Jinder Mahal vs. AJ Styles WWE Bajnoki mérkőzés! Vajon miért?

Váratlan bejelentéssel rukkolt elő a SmackDown Live főirányítója Shane McMahon.
Jön egy várva várt meccs - (Fotó: WWE)
Bejelentése értelmében ugyanis Jinder Mahal megvédeni kényszerül a WWE Bajnoki Címet AJ Styles ellen a jövőheti adáson az angliai Manchesterben. Az összecsapás azért került kiírásra, mert a héten Jinder rátámadott Stylesra.
Ez azt jelentené, hogy ha AJ Styles nyerne ő lenne az Universal Bajnok Brock Lesnar ellenfele a Survivor Seriesen, viszont ha Jinder Mahal megvédi a címet, már senki sem szólhatna közbe, így biztos lenne a Fenevad elleni meccse.

Az utóbbi időben megtanulhattuk, hogy semmi sem biztos a WWE háza táján és kulcsfontosságú változásokat eszközölhetnek az utolsó utáni pillanatokban is. Dave Meltzer a Wrestling Observer élő adásában beszélt a jelenlegi szituációról.

Állítólag Jinder Mahal sérült is lehet, hiszen kineziológiai tapaszt viselt a vállán a Live Eventeken, de ezt a televíziós adásokon nem teszi. A másik opció, hogy a WWE inkább egy nagyobb meccset akar csinálni, hiszen valljuk meg őszintén, hogy a Modern Day Maharaja vs. The Beast meccse semmiképpen sem nagy, se pikáns.

Tehát a SmackDownnak újra fenomenális bajnoka lehet, bár decemberben jön az indiai turné ahová Mahalt már kétszeres bajnokként hirdették. Talán visszanyeri az övet? Továbbá kiszivárgott a pay-per-view állítólagos hivatalos posztere, amin még mindig a Mahal kontra Lesnar meccset hirdetik John Cena bíráskodásában. Szóval érdekes hetek elé nézünk.


Jelenleg némi technikai problémával küzdünk, így érdemes követni a Facebook oldalunkat a legfrissebb információkért!

3 megjegyzés:

 1. na ez érdekes
  de nem élem bele magam
  az a legvalószínűbb, hogy dq lesz

  VálaszTörlés
 2. Ha tisztán pinneli a marharaja stylest akkor a wwe szerintem elgondolkodhat kivel hogy bánik mivel aj a világ egyik legjobbja mindehol elismert erre odadobnák a jobber bajnoknak az indiai bevételek miatt...már már szánalmas hogy ennyire a profitra mennek és kb semmit nem foglalkoznak a szórakoztatással...

  VálaszTörlés
 3. Olcsó lenne eljátszani, hogy AJ nyer, meccsel egyet Lesnar-al, majd a visszavágón újra az indiaié lesz az öv. Ebből látszódna, hogy ők is tudják, hogy ez az egész nevetséges, és elismernék, hogy tényleg 1000%-ig csak a pénz miatt csinálják... (mintha nem lenne már így is bőven elég dellájuk)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.