Header Ads

Roman Reigns hatalmas sikert aratott a Rawn!

Roman Reigns Grand Slam Bajnok lett.
Fotó: Roman Reigns az új bajnok - (Fotó: WWE)
Történt ugyanis, hogy The Miz TV szegmenséből az adás egy későbbi szakaszában Roman Reigns megküzdött Mizzel az Interkontinentális Bajnoki Címért. A Shield gyorsan kivette a játszmából Curtis Axelt és Bo Dallast, Cesaro és Sheamus hiába próbált segíteni Miz vesztett ezzel Roman Reigns lett az Interkontinentális Bajnok és egyben Grand Slam is, hiszen az összes bajnoki címet birtokolta már ehhez a sikerhez.

4 megjegyzés:

 1. Szóval Champion vs Champion meccs lesz a WM-en, már hányingerem van tőle........

  VálaszTörlés
 2. Minden bizonnyal az IC övet elveszti addigra, vélhetően már Shield sem lesz akkor, de továbbra is 100%, hogy megszerzi az Universal övet Lesnartól.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. őszintén szólva én nem is bánnám
   sokan utálják, de én már nagyon várom, hogy végre túl legyünk azon a bizonyos wm-en és végre legyen egy normális bajnoka a vörösöknek
   sokaknak nem tetszik, hogy őt akarják a következő cenának, de ha nem őt választották volna, akkor az emberek nem őt utálnák, hanem azt, akit helyette választottak

   Törlés
 3. Az egész Raw csak róla szól és szó szerint az emberek pofájába tolják pont ezért utálom ennyire de erről nem ő tehet hanem Vince meg a kreatív csapat.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.