Header Ads

Paul Heyman megdicsérte AJ Stylest - videó

A Survivor Series hatalmas éjszaka volt AJ Styles számára, még úgy is, hogy nem nyert.
Hatalmas mérkőzés volt - (Fotó: WWE)
AJ mindent megtette az érdekében, hogy egy jó meccset játsszon Brock Lesnarral, de ez fordítva is elmondható látván a Fenevad teljesítményét. Paul Heyman a rögtön a meccs után a WWE kamerái előtt adott interjút és dicsérte meg a Phenomenal One-t.

Lesokkolt, mert már azelőtt is AJ Styles rajongó voltam mielőtt AJ Styles rajongónak kellett volna lennem. Már az előtt is figyeltem AJ Stylest mielőtt bárkinek is el kellett volna kezdenie figyelni AJ Stylest. Még fenomenálisabb, mint ahogyan azt ő gondolja magáról. Ha nem vagy AJ Styles rajongó talán nem kéne WWE-t nézned. Ő minden ami Shawn Michaels, Bret Hart, és Ric Flair volt a generációjukban és frissítette ezeket. Ő felfejlesztette az ő stílusukat, hogy a legfenomenálisabb in-ring előadó lehessen, megkaptam a tiszteletet és az élvezetét, hogy közelről figyelhessem. Az egész életemben ezt csináltam. Soha senki sem volt hasonlítható ahhoz aminek szemtanúja lehettem ma este, a legjobb ülőhelyem volt a házban és megfigyelhettem AJ Stylest közelről. Hozzád uram másom sincs mint tiszteletem és minden elismerésem. Amikor összerakták ezt a meccset, amikor AJ Styles legyőzte Jinder Mahalt, hogy WWE Bajnok lehessen én a térdemre rogytam és Istennek köszöntem, hogy Brock Lesnar egy ringben lehet majd AJ Styles-szal.

Mert egy dolog végig enni egy egész divíziót, de teljesen más egy ringbe lépni AJ Stylesszal és megmutatni a világnak, hogy te is meghódíthatod azokat a reményeket, azokat az álmokat azt az intenzitást, amit egy esélytelenebb fél. Igen, Rocky vesztett a film végén, de megnyerte egy nő tiszteletét, akit szeretett és AJ Styles folytatja, hogy elérje a tiszteletedet minden este amikor előad. Ma este, nem csak előadott, harcolt. Felvetette a harcot a Fenevaddal úgy, mint csak kevesek. Ezért állok előtted ma este, mint egy szerény szószóló, mert én valóban a bajnokok bajnokával vagyok, a végleges címvédővel, az uralkodó vitathatatlan első számú bajnokkal, akkor, most, örökké, Brock Lesnarral.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.