Header Ads

Paige és Alberto Del Rio hetekkel ezelőtt szakított egymással

A pár kálváriáját itt az oldalunkon is nyomon lehetett követni.
Del Rio mutogatása tökéletesen leírja ezt a kapcsolatot - (Fotó: TMZ)
Hivatalosan is véget ért Paige és Alberto Del Rio kapcsolata, ezt maga a lány erősítette meg egy Twitter videóban. A szakításról már szeptember végén, október elején is hallani lehetett, de akkor még senki sem tudta megerősíteni. Most először a Squared Circle Sirens tulajdonosa Casey Michael számolt be a szakításról a Twitterén. A rajongók is észrevették, hogy a pár nem osztott meg közös képeket a közösségi médiában, továbbá Paige már annál a Zahra Schreibernél lakik, aki korábban Seth Rollins barátnője volt.
Del Rio múlthéten még a TMZ-nek nyilatkozott a kapcsolatukról, de ezek szerint az egész interjú hazugság volt a részéről, mert azt mondta, hogy még mindig együtt vannak és jövőre összeházasodhatnak.

Alberto a múlt hétvégén visszatért az Impact Wrestlinghez a Bound For Glory pay-per-viewn, ahol Alberto El Patron néven lép fel. Paige már hetek óta Orlandoban tartózkodik és készül a visszatérésre a Performance Centerben és egy hete be is számolt arról, hogy milyen keményen megdolgoztatják őt az NXT tehetségei.

2 megjegyzés:

  1. Most fog jönni a sok Punk rajongó mert ezt fogom leírni de, szerintem így sokkal jobb,mert lehet,hogy ebből a kapcsolatból is az jött volna ki ami CM és Aj között volt..

    VálaszTörlés
  2. hee nekem te ne mutogass te réti poloska rió tököm mert meg fejjelek xdd

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.