Header Ads

Nagy tervek a RAW 25. évfordulójára

Két hónap múlva rendezik meg azt a Monday Night Raw adást, amelyen a műsor elindulásának a 25. évfordulóját ünneplik.
Jó adásnak ígérkezik - (Fotó: WWE)
Ez a nap 2018. január 22-e lesz és a történelem során először két arénából jelentkezik majd a RAW New Yorkban. Az egyik helyszín a Manhattan Center, amely az első évadok otthona volt, míg a másik helyszín az elmúlt években a SummerSlam otthonának tekintett Barclays Center lesz.

A WWE már bejelentette az alábbi legendák visszatérését: Kevin Nash, Shawn Michaels, és The Undertaker. Továbbá Mick Foley, Bret Hart, és Ric Flair is ott lesznek annak ellenére, hogy ez még nem lett megerősítve.

A cég rajtuk kívül még számos legendával felvette a kapcsolatot, néhányuk már előre felvett szegmensben lesz látható, mint ahogy 2007-ben a 15. évforduló alkalmával. Ha ez nem lenne még elég, az nap nem csak a RAW rostere, hanem a SmackDown Live szupersztárjai is ott lesznek, valamint ez lesz a Royal Rumble előtti utolsó vörös adás. Ennek következtében arról lehet hallani, hogy a legendák közül valaki fizikai szegmensbe keveredik ezért bejelentik a Rumble meccs résztvevőjének, vagy mint meglepetés érkeznének vasárnap a gálán.

A jegyeket már kapkodják, amelyeket a Ticketmaster.comon lehet beszerezni.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.