Header Ads

Kivagyunk éhezve a WWE-re! - 2018. május 14. piros betűs ünnep

Kedden hatalmas bejelentést tett a WWE, amiről természetesen mi is beszámoltunk, mégpedig azt, hogy 2015 után visszatér kicsiny hazánkba a cég.
Hazánk két legnépszerűbb aktív pankrátora - (Fotó: WWE)
Először 2015. április 16-án jártak itt a WrestleManiát követően teljes rosterrel néhány hiányzótól eltekintve, most ugyanez a helyzet, de ezúttal csak a SmackDown Live érkezik, hiszen azóta egy Draft keretén belül két felé bontották a szervezet birkózó keretét.

Ilyenkor látja igazán az ember, hogy a pankrációért való rajongás nem halt ki az országban, hiszen rengeteg volt "viasatos" rajongó vagy szimpla érdeklődő keresett meg minket ezzel kapcsolatban.  A pankráció annak ellenére, hogy a legnagyobb bánatunkra jelenleg nem nézhető a televízióban, hatalmas népszerűségnek örvend továbbra is, ami a HCW fantasztikus munkájának és a WWE megfelelő lépéseinek is köszönhető, nem megfeledkezve attól a ténytől, hogy a WWE Network már legálisan elérhető Magyarországon.

Természetesen mi azon leszünk, hogy mindenben segítsünk titeket a jegyvásárlástól kezdve a legkisebb információkig. Azokra a rajongókra is gondolunk, aki valamilyen oknál fogva leálltak a pankráció követésével, de kilátogatnának, ennek a legnagyobb oka az, hogy már nem nézhető csak az interneten angol nyelven. Ők az elkövetkező hónapokban megismerkedhetnek az új arcokkal, a jövőbeli "Ki kicsoda" című rovatunkban, amelyben olyan szupersztárok karrierjébe nyerhettek  majd bepillantást, mint AJ Styles vagy épp Shinsuke Nakamura, hogy mire ők a hazánkba látogatnak képben legyetek arról, hogy pontosan kik is ők valójában.

Ha ez nem lenne elég, a hab a tortán még az, hogy 2018. július 26-án Chris Jericho is ellátogat hozzánk egy Fozzy koncert keretein belül, amelyre Székesfehérváron kerül majd sor Fezen Fesztiválon.

Jegyek (kattints az eseményre):
WWE Live Budapest - az árusítás kezdete 2017. november 24. 9:00

A rend kedvéért, íme jelenleg hirdetett nevek listája, de ez még változhat májusig:

 • WWE Bajnok AJ Styles,
 • US Bajnok Baron Corbin, 
 • Shinsuke Nakamura, 
 • Kevin Owens, 
 • Sami Zayn, 
 • Jinder Mahal, 
 • Charlotte Flair, 
 • Naomi, 
 • Sami Zayn, 
 • New Day,
A mi kérdésünk pedig a következő: Te ott leszel?

2 megjegyzés:

 1. Arra van esély, hogy a Hardy Boyz átkerül a Smackdownra és ők is jönnek?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Természetesen van, csak egy Draft vagy egy Superstar Shake-Up kell hozzá.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.