Header Ads

Jelenállás szerint nem lesz női Royal Rumble

Ezen a héten számos nő érkezett meg a main rosterre.
Mikor lesz női Royal Rumble? - (Fotó: WWE)
Sonya Deville és Mandy Rose ezentúl a visszatérő Paige társai lesznek a Rawn, Ruby Riot, Liv Morgan és Sarah Logan ezentúl a SmackDown Live keretét erősítik.

A csütörtöki Wrestling Observer Rádióban Bryan Alvarez megkérdezte Meltzertől, hogy a WWE tervezi-e a női Royal Rumblet. Dave elmondta, hogy ezen a ponton nem, de ez még változhat, habár meg kellene csinálniuk, jelenleg nem szerepel a tervekben.

A pletykák az esetleges női Royal Rumbleről még szeptemberben kezdődtek, mert valóban megtárgyalásra került egy 15 emberes női Rumble meccs. Akkor úgy érezték elég mély a merítési lehetőség. Azóta már még többen vannak és ha az NXT-s neveket is belevesszük 30 emberes női Rumblet is csinálhatnának. 

Talán most lenne a legalkalmasabb megcsinálni. A lányok küzdöttek már Hell in a Cell, Ironman, Steel Cage és Money in the Bank meccsekben és több főmérkőzés is összejött a Monday Night Rawn. Kiváló lehetőség lenne egy női Rumble arra is, hogy a WrestleManián megrendezendő női bajnoki címmeccsek nagyobbnak és fontosabbnak tűnjenek, amely később megágyazhatna egy női WrestleMania főmérkőzésnek is.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.