Header Ads

Információk a bécsi WWE Live Eventről! - 2018. május 17.

Már beszámoltunk arról, hogy a WWE jövőre Budapestre látogat, de már azt is előre vetítettük, hogy a sógoroknál is jelenést tesznek.
Jelenállás szerint a Shield Bécsben lesz - (Fotó: WWE)
Három nappal azután, hogy a SmackDown rostere kibérli Budapest belvárosát, Ausztria fővárosába Bécsbe a RAW rostere tesz egy kitérőt 2018. május 17-én. Ide az alábbi nevek látogatnak el a jelenlegi állás szerint: Roman Reigns, Seth Rollins, Dean Ambrose, Braun Strowman, Finn Bálor, Samoa Joe, Cesaro, Sheamus, The Miz, Alexa Bliss, Sasha Banks, Asuka.

Tehát, aki inkább erre a rosterre kíváncsi és több pénze áll rendelkezésre arra, hogy fizessen egy WWE Live Eventért, az látogasson el Ausztriába ezen a napon. Ilyenkor több magyar is elszokott menni a szomszédhoz, így a rajongók biztosan szerveznek majd külön utat, így ha netán valakik társakat keresnének egy ilyen kiruccanásra, azok nyugodtan keressék fel a Facebook oldalunkat és mi megpróbálunk nekik segíteni.

Erre az eseményre az alábbi LINKEN válthatsz jegyet.

Figyelem! A WWE a változtatások jogát fenntartja, így egy esetleges DRAFT esetén teljesen megváltozhat a két roster, a Pankráció.com ilyen esetekben nem tehető felelősségre, mi mindig az éppen aktuális információkat osztjuk meg.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.