Header Ads

IMPACT! 2017. November 23. - ThanksGiving Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adás a Hálaadásnapról fog szólni, amiben a roster tagjai elmesélik a rajongóknak a kedvenc emlékeiket, visszatekintést nyerhetünk az évekkel ezelőtti pulykaruháért vívott harcokba, valamint az Eli Drake's Gravy Train Turkey Trot eseményen megtudhatjuk, hogy idén kinek kell felvennie a Turkey jelmezt.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

JB és Josh Mathews beköszönésével indul az adás. A két kommentátor elmondja az est fő témáját, ami a Hálaadásnapi vacsoráról és a pulykajelmezről fog szólni. Idén ez egy 5v5 emberes mérkőzés lesz, és akit a 10 emberből kikopogtatnak, annak kell magára öltenie a már jól ismert ruhát.

A felvezető után visszatekinthetünk a 2008-as Hálaadási IMPACT! epizódra, amiben Rhino, Alex Shelley és Sheik Abdul Bashir vívtak a Turkey Bowl mérkőzésen. Ezt akkor Rihno-nak sikerült megnyernie, és vele együtt egy 25000 dolláros csekk is ütötte a markát. Az este vesztese Alex Shelley volt, így neki kellett magára húznia a jelmezt. A korábbi Motor City Machine Guns csapat oszlopos tagja, az elején kihátrálni próbált a feladat alól, azonban az akkori GM, Mick Foley felszólítja, hogy ha nem veszi fel a ruhát, ki fogja rúgni. Shelley végül magára ölti a pulykajelmezt.

JB a backstageben beszél az esti lakoma ételeinek elkészítőjével, Robert Irvine-al, majd közli, hogy a 10 emberes mérkőzés szereplőit véletlenszerűen fogják kisorsolni.
A roster tagjai közül páran egy videóban mesélnek a múltbéli Hálaadási élményeikről.

Elkezdődik a sorsolás. Borash-hoz csatlakozik az est házigazdája Eli Drake és barátja Chris Adonis. A bajnok elmondja a mérkőzés nevét amit idén az Eli Drake's Gravy Train Turkey Trot-nak címet kapta. Egyesével elkezdődik a két csapat tagjainak kisorsolása. Az első csapat vezetője Eddie Edwards lesz. Ő mellé társul még Allie, Garza Jr., Fallah Bahh, és a tartalék birkózó Richard Justice. A másik ötös tagja Fantasma, Laurel Van Ness, KM, Caleb Konley lesznek. Minden egyes taggal a háttérben Mckenzie Mitchelle készít egy rövid interjút.
A nevek kihúzása közben azt is megtudhatjuk, hogy a jövő héten kezdődő Knockouts Championship Tournament résztvevői között ott lesz Rosemary, Laurel Van Ness, Sienna, Allie, KC Spinelli és a visszatérő Madison Rayne is. Közülük kerül ki az az egy, aki a megüresedett cím birtokosa lesz.

Újra vissza utazhatunk egy kis időre az időben, egészen pontosan a 2011-es Turkey Bowl mérkőzéshez, ahol Eric Young küzdött meg Robbie E-vel. Ezt az ütközetet Robbie E-nek sikerült megnyernie, de a bíró rájött, hogy Robbie csalással győzött, így újra indította a mérkőzést. Ezt Eric Young kihasználta, és sikeresen legyőzte ellenfelét. Mivel Robbie E a Piledriver-t követően már nem tudta felvenni a pulykajelmezt, Rob Terry-re hárult a feladat, így abban az évben ő ölthette fel a már jól ismert ruhát.

Tavaly Grado és Robbie E küzdött meg egymással a  Turkey Bowl mérkőzésen. Erről is láthatunk egy rövid összefoglalót. Grado nem tudta legyőzni Robbie E-t, így a skóciai birkózó kényszerült felvenni a jelmezt. Grado ebből nem csinált akkora problémát mint az elődei, talán még egy kicsit örült is neki.

Visszatérve a sorsoláshoz, Eli Drake készül kihúzni az utolsó nevet, aki Eddie Edward mellett a másik csapat vezetője lesz. Drake miután kihúzta a papírt, rögtön ki akarja cserélni egy másikra, de JB nem hagyja neki. Eli kénytelen elmondani ki van a papíron, amin nem más mint a barátja, Chirs Adonis neve szerepel. Adonis nem érti mit keresett a neve a többi ember között, de Drake megnyugtatja, hogy ő úgy sem lesz a vesztese ennek a mérkőzésnek.

Eddie Edwards, Fallah Bahh, Garza Jr., Allie, és Richard Justice vs. Chris Adonis, El Hijo del Fantasma, Laurel Van Ness, Caleb Konley, és KM, 
Egyesével érkeznek az est főszereplői és helyet foglalnak a ring körül megterített asztaloknál. Megérkezik az esemény házigazdája a Global Champion Eli Drake is, aki megígérteti a mérkőzés résztvevőivel, hogy bárki is legyen a vesztes, muszáj, hogy felvegye a jelmezt. Elkezdődik a meccs, és az első pár percben még próbálnak a csapatok a szabályok szerint küzdeni, majd elszabadulnak az indulatok, és mindenki egymásnak esik. Végül a ringben Eddie Edwards és Chris Adonis maradnak, amiből Drake barátja jön ki rosszul. Eddie legyőzi Adonis-t, amit a Global bajnok nem akar elhinni, és rögtön a kötelek közé lép. Próbálja elkerülni, hogy Adonis felvegye a ruhát, de JB és biztonságiak figyelmeztetik, hogy az nem lenne szabályos, és ha nem ő, akkor Eli lesz aki felhúzza a ruhát. Chris végül felveszi a pulykajelmezt, majd újra egymásnak esnek a ring körül, ahol még a sült pulykákat is egymáshoz vágják. Adonis végül a ringben egy pitével a kezében próbál bosszút állni Eddie Edwards-on, de az aktuális GHC bajnok helyett, barátját Eli Drake-et találja telibe a süteménnyel.
A Global Champion Eli Drake nem így tervezte ezt az estét
Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.