Header Ads

IMPACT! 2017. November 2. - Összefoglaló

Az eheti csütörtök esti IMPACT! adás azért is volt rendkívüli, mert ez volt az utolsó rögzített epizód az idei Bound for Glory előtt, és egy jó időre búcsút kell mondanunk a jól megszokott orlandói arénának. Az adásban részletes visszatekintést nyerhetünk az összes vasárnapra tervezett mérkőzés idáig vezető történéseiből, de megnézhetjük, hogy Moose miként boldogul Japánban, az X-Division bajnoki kihívói szembe néznek Trevor Lee-vel, és a főmérkőzésen Johnny Impact összeáll a Tag Team bajnok o.V.e-vel, hogy megküzdjön a Eli Drake és LAX alkotta csapattal.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Ebben az összefoglalóban nem tüntetem fel azokat a videós tartalmakat amiket az adásban bemutattak, a BFG mérkőzéseiről. Ezeket majd bővebben a Bound For Glory előzetes cikkben emelem ki.

Rosemary & Allie vs. Sienna(c) & KC Spinelli
A vasárnapi Bound for Glory három női résztvevője Rosemary, Allie és a Knockouts Champion Sienna elutaztak Kanadába, hogy a Border City Wrestling szervezetnél, egy csapatmérkőzés keretein belül küzdjenek meg egymással. Allie és a korábbi női bajnok Rosemary kiválóan tudnak együtt dolgozni, aminek meg is lett az eredménye. Sienna véletlenül a csapattárát rúgja meg, ami után Rosemary kioszt neki egy German Suplex-et, és hagyja, hogy végül Allie fejezze be a meccset. A két közönség kedvenc jön ki győztesen ebből a párharcból.

Bobby Lashley és az American Top Team érkezik a ringbe. Dean Lambert még egyszer felhergeli a közönséget a, és lenézően beszél Moose, és társa Stephan Bonnar-ról. Lambert elmondja, hogy a UFC Hall of Famer-nek nem ez lesz az első történelmi mérkőzése amin vesztesként fog távozni.Moose & Okabayashi vs. Nakajima & Kitamiya
Moose a vasárnapi Lashley és King Mo elleni Steel Cage mérkőzése előtt még elutazott Japánba a Pro Wrestling NOAH szervezethez, hogy egy csapat meccsen még megmérettesse magát. Kiváló mérkőzést hoztak össze a srácok, és számomra mindig jó érzés tölt el, mikor látom ahogy a japán nézők milyen lelkesen fogadják más szervezet pankrátorait. A mérkőzést végül Moose és csapattársa Okabayashi nyerik.

Az LAX klubházából folytatódik az adás, ahova megérkezik a Global Champion Eli Drake és barátja Chris Adonis, hogy egyeztessenek az esti csapatmérkőzésről. Konnan nem nézi őket jó szemmel, még Diamante-val át is motoztatja őket, de végül egy estére megpróbálja elviselni, hogy Drake és Adonis a csapatát fogja erősíteni.

Trevor Lee(c) vs. Dezmond Xavier vs. Petey Williams vs. Sonjay Dutt vs. Garza Jr. vs. Matt Sydal
Ez az öt sikerre éhes birkózó a Bound For Glory-n megrendezésre kerülő X-Division Championship mérkőzés előtt még egyszer megküzdött egymással, és az aktuális bajnok Trever Lee-vel. Trevor természetesen magával hozta két társát, Andrew Everette-et és Caleb Konley-t, akik végig próbáltak segíteni a bajnoknak. Végül azonban ez okozta a vesztét. Everett a ringbe lépve segíteni akart Lee-nek, de Dutt helyett Andrew-t ütötte le Trevor Lee, ami után Dezmond Xavier egy Handspring Kick mozdulattal tett pontot a mérkőzés végére. Az idei Super X torna győztese láthatóan nagyon szeretné elhódítani az X-Division bajnoki címet, és erre a látottak alapján minden esélye meg is van.

A mérkőzést követően JB a ringbe szólítja Gail Kim-et, akivel interjút készít a közelgő Bound for Glory-n megrendezésre kerülő Knockouts Championship meccsről. Gail elmondja hogy nagyon szereti Allie-t de a ringben nincsenek barátai, majd kitért az aktuális bajnok Sienna-ra is, akitől el akarja hódítani a címet. Gail Kim-nek ez lesz az utolsó Bound for Glory-ja, és szeretné, ha ez a cím ugyan úgy ahogy először, utoljára is hozzá kerülne.

Az utolsó részéhez érkezett a Global Forged tehetségkutató, ahol Scott D'Amore  bejelenti a győztest. Hakim Zane-nek adatik meg a lehetőség, hogy bemutatkozzon a Bound for Glory-n.

Johnny Impact & o.V.e vs. Eli Drake(c) & LAX
Santana és Ortiz nem várja meg, hogy a csapatbajnokok bevonuljanak, rögtön megtámadják őket. Eli Drake eközben meglepi Impact-et, és hátba támadja a Tag Team övvel. Adonis is segít barátjának, de Johhny a ringben már próbál fordítani a helyzeten. A folytatásban egy kiegyenlített küzdelmet láthatunk, amit végül Johnny Impact és a Dave és Jake Christ alkotta csapatnak sikerült megnyerni. Itt azonban nem ér véget a történet, Drake és Adonis megtámadja Johnny-t, az LAX pedig az o.V.e srácoknak esik neki. Eli letépi a ring oszlopáról a három védőt, majd neki is löki a kötelező kihívót. Eközben Adonis elvágja a ring borításának rögzítését, és felszedik a deszkákról szivacsot. Eli Drake még utoljára kioszt egy Gravy Train-t a védtelen Johnny Impact-nek a faburkolaton.

Az adásban már nem láthattuk, de az Impact Wrestling a hivatalos Youtube csatornájára feltöltötte, hogy az LAX még folytatta a backstage-ben az o.V.e elleni támadását.Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók: ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.