Header Ads

IMPACT! 2017. november 2. - Előzetes

Csütörtök este láthatjuk az utolsó IMPACT! adást a vasárnapi nagyszabású élő show, a Bound for Glory előtt amiben Eli Drake összeáll az LAX-el és megküzd Johnny Impact és a csapatbajnok o.V.e párosával, ízelítőt kaphatunk az X-Division részlegről, hogy mire számíthatunk a BFG PPV-n, valamint megnézhetjük Moose fellépését a Japán Pro Wrestling NOAH szervezetnél.


Moose vasárnap barátjával Stephan Bonnar-al egy csapatot alkotva véglegesen lezárhatja az ő és Bobby Lashley valamint az American Top Team ellen hetek óta elhúzódó viszályát. A Bound for Glory előtt azonban még elutazik Japánba a Pro Wrestling NOAH szervezethez, hogy a Steel Cage meccs előtt még egyszer megmérettesse magát.
Az LAX már hetek óta készül az o.V.e elleni visszavágójára, ami vasárnap be is következik egy 5150 Street Fight mérkőzés keretein belül. A Konnan irányította csapathoz most odaáll a Global Champion Eli Drake, hogy közösen legyőzzék a Christ testvérekből, és a no.1 Contender Johnny Impact-ből álló triót.
Az aktuális X-Division Champion Trevor Lee nem akar felkészületlenül érkezni Kanadába, így már ma este ki szeretné ismerni ellenfeleit, akik ellen vasárnap este kockára teszi a bajnoki címét. Garza Jr. Dezmond Xavier, Sonjay Dutt, Petey Williams és Matt Sydal mind azon vannak, hogy letaszítsák a trónról Lee-t, és a high flyer részleg csúcsára érjenek.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók: ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.