Header Ads

IMPACT! 2017. November 16.- Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban láthatunk egy hat emberes csapat mérkőzést az X-Divízió részlegétől, EC3 új kihívót kap Fallah Bahh személyében, a csapatbajnok o.V.e újra szembenéz az LAX-el, visszatér Bobby Lashley és az American Top Team, Gail Kim bejelentést tesz a jövőjéről, és az est főmérkőzésén Petey Williams megküzd a Global Champion Eli Drake-el.A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Gail Kim, valamint Bobby Lashley és az American Top Team megérkezéséről készült videóval kezdődik az adás.

Trevor Lee(c) & Caleb Konley & Taiji Ishimori vs. Sonjay Dutt & Dezmond Xavier & Garza Jr. – Six Man Tag Team Match
Dutt, Xavier, és Garza láthatóan nagyon jól össze tud dolgozni egymással, bár Garza a vállát még mindig fájlalja, ahogy az a Bound for Glory-n is észre vehető volt. Ez az összhang az ellenfél hármasáról már nem mondható el, ugyanis mikor Ishimori már látszólag nyerő pozícióban volt, és készült a kötél tetejéről ugrani, Konley megzavarja ebben, aminek végül mindketten az áldozatai lesznek, mert Dezmond Xavier kihasználja a lehetőséget, és az X19 befejező mozdulatával megnyeri a csapatának a meccset.

Egy rövid videóban üzent az o.V.e és Sami Callihan az LAX-nek, utalva az esti mérkőzésükre.

EC3(c) vs. Fallah Bahh – Grand Championship Match 
Fallah Bahh még nem jutott lehetőséghez, hogy egy címmeccset vívjon az Impact Wrestlingnél. Eddig csak Mario Bokara-val láthattuk csapatmérkőzéseken, most azonban megküzdhetett a Grand Champion EC3-vel. Az első menetet sikerült is megnyernie, mert Carter a kezdetben nem igazán tudta mit kezdjen a 200 kg-os óriással. A második menetet már hozni tudta az aktuális bajnok. Az utolsó három percben újra próbál Bahh felülkerekedni Carter-en, de EC3 végül két vállra fekteti kihívóját, és igaz a lábaival a kötélre támaszkodva, de legyőzi Fallah Bahh-t.

o.V.e(c) & Sami Callihan vs. LAX (Santana & Ortiz & Homicide)

Folytatódik a hónapok óta tartó viszály a csapatbajnok o.V.e és a Latin American Xchange között. A felállás azonban annyiban változott, hogy a Christ testvérek egy új taggal bővültek, nevezetesen Sami Challihan-el, Santana-hoz és Ortiz-hoz viszont visszatért újra az LAX frontembere Homicide. Végig kiegyenlített összecsapást láthattunk, amiből most az LAX tudott kijönni győztesen, ugyanis mikor az ohiói srácok már készültek befejezni a meccset, Ortiz a nyakába veszi Jake Christ-et, majd Santana a kötél tetejéről egy Necbreaker Powerbomb-al megnyeri ezt a fordulót. A győzelem után székdobálással jelezték a felek, hogy itt még nem ért véget a csapatok közti viszály.

A szünet után felcsendül Bobby Lashley bevonuló zenéje, de nem ő, hanem az American Top Team vezetője, Dean Lambert érkezik a ringbe. Lambert felhergeli a közönséget, majd kéri az Impact Wrestlinget, hogy engedjék Bobby Lashley-t szabadon távozni a cégtől, hogy végre csak az MMA-s karrierjével foglalkozhasson. Ekkor Moose nem hallgatja tovább Dean-t, és megtámadja az edzőterem tulajdonosát. Ezt az MMA-s srácok nem nézik tétlenül, és segítenek a bajbajutott Lambert-nek. James Storm érkezik, és segít Moose-nak, majd egy sörösüveget is széttör az egyik ATT-s srác fején. Ezt követően hallhatunk egy promót a Cowboy-tól, hogy mi is a profi birkózás, amiben felidézi a karrierje különböző fázisát, és büszke az elért sikereire, köztük a Beer Money-s időkre. (Sajnos ennek már tudjuk, hogy mi lesz a vége.)

Egy rövidke videót láthatunk a Pluto TV múltbéli adásából, amiben Chris Rock elmondja, hogy az NWA TNA a legjobb birkózószervezet a világon.
A backstageben KM szeretne csatlakozni az American Top Team csapatához, de Lashley szerint ehhez bizonyítania kell.
McKenzie Mitchell interjút készít a Global bajnok Eli Drake-el, aki elmondja, hogy még mindig ő a bajnok és ezután lazítani szeretne, de jön ez a kis keresztbe szemű félig szellem Petey Williams és megpróbálja őt megkérdőjelezni. Szerinte ha három percet kibír ellene a ringben, már kanadai hősnek fog számítani, de sosem lesz belőle bajnok.

Jeremy Borash a ringben felkonferálja a Knockouts Champion Gail Kim-et. Gail a kötelek közé lép és megköszöni a rajongóknak a szeretetüket, majd megérkezik Allie is. A Hall of Famer elmondja, hogy 18 évvel ezelőtt egy fiatal kanadai lány volt, aki szeretett birkózni, és felnézett a nagyokra, rájuk szeretett volna hasonlítani. Gail a könnyeivel küszködve elmondja, hogy mennyi áldozatot hozott azért ahol most tart, majd köszönetet mond Trish Stratus-nak, Lita-nak, Molly Holly-nek, Awesome Kong-nak és Taryn Terrell-nek, hogy segítettek neki elérni a célját. Biztos benne, hogy jó döntést hozott, és leteszi a bajnoki címet. Végül megöleli Allie-t és JB-t.

Grado egy társasággal vacsorázik az asztalnál, mikor megjelenik Joseph Park, amire mindenki távozik. Grado marad az asztalnál, majd Park kéri, hogy bocsásson meg neki az elmúlt hetek történéseiért, majd vissza adja neki a vízumát. Erre megjelenik egy kanadai illetékes, aki felszólítja Grado-t, hogy el kell hagynia az országot, mert csak Amerikára szól a vízuma, amit itt nem tud használni.

Eli Drake(c) vs. Petey Williams – Global Championship Match
JB felkonferálja az este főmérkőzését, addig a helyét a kommentátor asztalnál Jimmy Jacobs veszi át, akivel Josh még egy selfie-t is készít. Drake szokásához híven nem egyedül érkezik, ott van vele társa Chris Adonis is, aki próbál segíteni a bajnoknak, mikor a bíró nem figyel oda. Drake próbál a kötél tetejéről egy hátra szaltóval ráesni Williams-re, de ez nem jön össze neki, ekkor Petey először próbálja alkalmazni a befejező mozdulatát, de nem jár sikerrel. Majd megelégeli Adonis folyamatos zavarását, és kiugrik rá a kötelek közül. Ezután sikerül végrehajtania a Canadian Destroyer mozdulatát a bajnokon, és mikor már azt hinnénk, hogy a hazai közönség előtt új Global Champion-t avatunk Eli kijön a tusból. Előtte idáig soha senki nem tudta ezt megtenni. Végül Drake használni tudja a Gravy Train mozdulatát, és ezzel sikerül megőriznie a bajnoki címét.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.