Header Ads

IMPACT! 2017. November 09. - Összefoglaló

Az eheti csütörtök esti IMPACT! adásban a Global Champion Eli Drake új kihívót kapott, a három taggá bővült o.V.e megmérkőzött egy három emberből álló csapat ellen, Matt Sydal kihívta a korábbi X-Division bajnok Sonjay Dutt-ot, Eddie Edwards megküzdött Fantasma-val a GHC bajnoki címért, valamint folytatódott a viszály Johnny Impact és Alberto El Patron között.

A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

JB és Josh Mathews a ringből köszönti a szurkolókat, és nyitja meg a Bound for Glory utáni első adást a kanadai Aberdeen Pavilonból. Josh elmondja, hogy Sonjay Dutt és Matt Sydal ma este megküzd egymással, Borash pedig felkonferálja, hogy Eddie Edwards kockára teszi a GHC bajnoki címét először Észak-Amerikában. Kihívója az AAA szervezet pankrátora El Hijo Del Fantasma lesz.

Egy rövid Bound for Glory összefoglaló videót követően érkezik a ringbe a Global Champion Eli Drake és barátja Chris Adonis. Adonis mikrofont ragad, és csitítani kezdi a  közönséget. Elmondja, hogy mindenkinek tisztelnie kell az Impact Wrestling arcát. Drake folytatja az önfényezését, és kijelenti, hogy ő megmondta mi fog történni a BFG-n, és ez rendben is van, kivéve egyvalamit. Alberto El Patron leütötte őt a bajnoki övvel, ezért össze kellett ölteni a fejét, így ma nem kell megmérkőznie senkivel, és elhagyhatja ezt a szemét Kanadát. Ekkor megérkezik a hazai közönség kedvence Petey Williams, és mivel már kétszer megnyerte az X-Division bajnoki címet, de a Global bajnoki övet még nem sikerült elhódítani, így kihívja Drake-t az este folyamán egy címmérkőzésre. Eli közli vele, hogy ma este nem meccsel senkivel, de ez a kanadait nem hatja meg és elindul a ring felé. Adonis megpróbálja megállítani Petey-t, de nem sikerül neki, így Williams neki tud esni a ringben lévő Eli Drake-nek. Mikor már arra készül, hogy kioszt neki egy Canadian Destroyer-t, Adonis kirántja a ringből a bajbajutott bajnokot.
A kommentátorok a szegmens után bejelentik, hogy jövő héten Petey Williams címmérkőzést vívhat a Global bajnok Eli Drake ellen, majd láthatjuk, ahogy a dühös Johnny Impact megérkezik az épület parkolójába.

Sonjay Dutt vs. Matt Sydal
Az X-Division részleg két kiváló birkózója egy tét nélküli mérkőzésen küzd meg egymással. Jimmy Jacobs a meccs közben feltűnik újra, mint ahogy azt a Bound for Glory-n is tette, és csatlakozik a kommentátorokhoz. JB nem érti, hogy Jacobs mit keres itt, de ő csak a két srác mérkőzésére kíváncsi. Borash addig hangoztatta a nem tetszését, hogy végül Jimmy távozott a kommentátor állástól. Közben Sonjay és Matt küzdelméből végül a visszatérése óta legyőzhetetlen Matt Sydal jött ki győztesen. Az ünneplés azonban elmarad, mert megérkezik a Grand Champion EC3, hogy gratuláljon a veretlen Sydal-nek. Carter elmondja, hogy milyen nagy dolgot vitt véghez Matt, hogy legyőzte Bobby Lashley-t, de ez mégis kevés, mert nincs meg benne a gyilkos ösztön, ellenben vele, aki a szervezet legnagyobb bajnoka. Sydal invitálja EC3-t a ringbe, de végül Carter csak annyit felel neki, hogy talán majd egy másik életben.

A szünetben Johnny Impact továbbra is Alberto El Patron-t keresi, majd a GWN Flashback Moment of the Week rovatából láthatunk egy eszméletlen Team Canada vs. Hektor Garza & Amazing Red & Sonjay Dutt mérkőzést.

Eddie Edwards(c) vs. El Hijo Del Fantasma – GHC Heavyweight Championship Match
JB a ringben felkonferálja a mérkőzést, ezzel is mutatva, mekkora hangsúlyt fektetnek ennek a címnek. A vasárnap még egymás ellen küzdő Edwards és Fantasma most tisztelettel fogadja egymást. Azt már eddig is tudtuk, hogy ha Eddie a stílusával megegyező birkózóval lép a ringbe, abból csak is jó sülhet ki. Ez most sem volt másképp, végig egy látványos kiegyenlített összecsapást láthattunk, aminek a végén az aktuális bajnok megőrizhette a GHC címét, ugyanis a Die Hard Flowison befejező mozdulatával le tudta győzni a kihívóját. A meccs végén, ugyanúgy megmaradt a kölcsönös tisztelet, és a felek gratuláltak egymásnak.
 
o.V.e(c) & Sami Callihan vs. Phil Atlas & Ray Steele & Marcus Burke
A Bound for Glory-n még az LAX csapata ellen utcai harcban küzdő ohioi testvérek, most egy hat emberes mérkőzésen méretik meg magukat. Az új csapattag Sami Callihan azonnal lerúgja az ellenfelét, majd ezt a lendületet megtartva egy gyors győzelmet aratnak a Phil Atlas, Ray Steel és Marcus Burke alkotta trión. A meccs után megérkeznek az LAX tagok, és bosszút akarnak állni a vasárnap esti történésekért. A visszatérő Homicide hátulról megtámadja az o.V.e csapatát, akiknek végül ki kellett hátrálniuk a kötelek  közül. Várható volt, hogy Konnan nem hagyja annyiban, Sami Callihan támadását Bound for Glory-n.

Allie vs. KC Spinelli
Allie a kanadai Border City Wrestling-nél méretteti meg magát, ahol a múltheti adásból már megismert KC Spinelli az ellenfele. A Bound for Glory-n Knockouts Championship mérkőzés résztvevő Allie, a Death Valley Driver mozdulatát használva le tudta győzni az ellenfelét.
Visszatérve az Aberdeen Pavilonba, megtudhatjuk, hogy jövő héten az LAX újra megmérkőzik a csapatbajnok o.V.e-vel.

A backstageben McKenzie Mitchell épp interjút akar készíteni Alberto El Patron-al, és mondja a korábbi bajnoknak, hogy Johnny Impact már mindenhol őt keresi. Erre Alberto vissza kérdez, hogy Johnny ki? Erre azonban már válaszként Johnny érkezik, aki megtámadja a mexikóit. Braxton Sutter és Caleb Konley próbája megakadályozni, hogy a srácok ne törjenek össze mindent, de nem sikerül megállítaniuk őket. Alberto és Johnny a helyszín minden részén folytatja a verekedést, majd végül a ringhez érnek, ahol a biztonságiak és a bírok próbálják megfékezni őket. Johnny a ringbe invitálja Albertot, de ő már nem kívánja tovább folytatni a dulakodást, és inkább távozik, de ekkor Impact mikrofont ragad, és kérdőre vonja a korábbi bajnokot, hogy Alberto lenne Mexikó büszkesége? Még az apjának se a büszkesége. Erre El Patron vissza megy a ringbe, majd kioszt Johnny-nak két DDT-t és szól a biztonságiaknak, hogy ha akarják, hogy megkapják a fizetésüket ma estére, akkor hagyják el a ringet. Végül a Cross Armbreaker-t használja Johnny-n, de a bíróknak sikerül szétszedniük őket.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.