Header Ads

IMPACT! 2017. November 09. - Előzetes

A vasárnap megrendezésre került  Bound for Glory PPV után, az eheti IMPACT! adásban Eddie Edwards GHC bajnoki címét készül megvédeni Fantasma ellen, Johnny Impact kérdőre vonja a visszatérő Alberto El Patron-t a vasárnap esti történtekért, láthatjuk, hogy alakul az Ameriacan Top Team és Moose viszálya, valamint megtudhatjuk, Jimmy Jacobs miért jött a BFG-ra.


A Team Impact csapata a Bound for Glory-n sikeresen legyőzte a Team AAA trióját. JB az adásban már bejelentette, hogy a Pro Wrestling NOAH szervezet jelenlegi GHC bajnoka Eddie Edwards most először Észak-Amerikában készül megvédeni a címét, mégpedig a mexikói El Hijo Del Fantasma ellen.
A kötelező kihívó Johnny Impact mindent megtett, hogy elhódítsa Eli Drake-től a Global bajnoki címet a vasárnapi PPV főmérkőzésén. A bajnok mellett hiába volt ott a barátja Chris Adonis, aki többször is megtámadta Johnny-t, végül a Starship Pain-t használva már úgy nézett ki, hogy le tudja győzni az aktuális bajnokot. Ekkor azonban az este folyamán, a felfüggesztéséből visszatérő Alberto El Patron kirántotta az épp Drake-re számoló bírót. Alberto ezután megtámadta a kihívót, majd megtámadta Drake-et is, ezzel kifejezvén nem tetszését a jelenlegi bajnok felé. Ma este választ kaphatunk a történtekre.
Az o.V.e csapata egy elképesztő 5150 Street Fight mérkőzésen védte meg a Tag Team bajnoki címét az LAX ellen a Bound for Glory-n. A győzelmükben Sami Callihan keze is benn volt, ugyanis még a meccs előtt az egyik LAX tagot (valószínű Homicide) megtámadta, aki így nem tudott segíteni a társainak. Végül Sami az épp bajban lévő Jake-nek és Dave-nek segíteni tudott, így az ohioi testvérek győzni tudtak, és egy új taggal bővítették a csapatukat. Konnan ezt minden bizonnyal nem hagyja annyiban.
Moose és Stephan Bonnar hetekig együtt készültek, hogy végre revansot vegyenek Bobby Lashley-n és az American Top Team-en. A BFG-n meg is volt az esélyük, hogy legyőzzék Lashley és King Mo alkotta párost az acélketrec mérkőzésen, de mivel az MMA-s srácok is elkísérték a korábbi nehézsúlyú bajnokot, ketten kevésnek bizonyultak ellenük. Moose és a Hall of Famer Bonnar biztos nem hagyja annyiban, hogy újra megalázta őket a Dean Lambert vezette csapat.
Grado tisztességgel helyt tudott állni Abyss ellen a Monsters Ball mérkőzésen. A meccset végül nem sikerült megnyernie, ugyanis Laurel Van Ness is megzavarta ebben. Grado úgy írta alá a szerződést, hogy ha kikap Abyss-től, el kell hagynia az Egyesült Államokat. A csütörtöki epizódban megtudhatjuk, hogy alakul Grado sorsa, és lesz-e folytatása Rosemary és Abyss újbóli találkozásának.

Az adásban azt is megtudhatjuk, hogy mi lesz a Knockouts Championship sorsa, ugyanis a győztes Gail Kim elhódította ezt a címet Sienna-tól, viszont ő ezzel a győzelemmel vonult vissza a profi birkózói karrierjétől. 
Arra is választ kapunk, hogy Jimmy Jacobs miért volt ott a Bound for Glory-n.

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, kövesd  a Hungarian Impact News Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.