Header Ads

Finn Bálor szívesen megküzdene The Undertakerrel és Triple H-dzsel

Finn Bálor a világ tetején adhat elő, amikor belép a WWE ringjébe.
Too Sweet? - (Fotó: WWE)
Mikor Prince Devitt debütált a WWE fő rosterén egyetlen célja volt még pedig megnyerni egy világbajnoki címet. Bálor kicsivel a debütálása után meg is nyerte a szervezet új világbajnoki övét az Univerzális Bajnoki Címet a tavalyi SummerSlamen, azonban azonnal lekellet azt adnia, mert súlyos váll sérülést szenvedett.

Bálor a Ringside Collectablesnek adott interjút a 2017-es Ringside Feszten, ahol beszélt az álom ellenfeleiről. Azt is hozzátette, hogy álma megvalósítása végett képes lenne végig birkózni egy egész WrestleMania cardot, hiszen élete legjobb formájában érzi magát.

Sok ember van akivel szívesen megküzdenék... Triple H, The Undertaker, AJ Styles. Bármelyikkel közülük, egy az egyben. Akár nyolc meccsen is birkózhatnék a WrestleManián, ha akarnék. Fitt vagyok.

Az AJ Styles elleni összecsapás a TLC gálán megtörtént, ám azon érezhető volt, hogy egy második mérkőzésre tartalékolnak. Nehéz kérdés, hogy The Undertaker és Triple H ellen milyen meccset tudna vívni, hiszen már mindketten pályafutásuk alkonyán vannak, kiöregedőben így olyan színvonalat nem tudnának képviselni, mint a fiatal Bálor. Ne feledjük, hogy Bálor akár még Nakamurával is megküzdhetne a jövőben, ami szintén egy "dream fight" sok rajongónál, annak ellenére, hogy az NXT-ben láthattuk ezen párosítást.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.