Header Ads

Ezen a napon a pankráció történelmében: Eddie Guerrero halála. (2005. november 13.)

Viva La Raza...
Élete vége felé kezdett befutni a rajongók körében - (Fotó: WWE)
A WWE történetének egyik legszórakoztatóbb egyénisége, Eddie Guerrero 2005. november 13-án, 12 évvel ezelőtt vesztette életét 38 éves korában szívinfarktus következtében. Eddiet a hotelszobájában találta holtan unokaöccse Chavo Guerrero. A haláleset az egész WWE univerzumot megdöbbentette, halála után igazi legenda lett. 2006-ban beavatták a Hall of Fame-be, ahol legjobb barátja Chris Benoit, az Eddiet példaképként tartó Rey Mysterio és az unokaöccse Chavo Guerrero mondtak róla megemlékező beszédet. Karrierje során számos sikert elért, de talán a legnagyobb az volt, amikor 2004-ben a No Way Out-on megszerezte a WWE Bajnoki Címet Brock Lesnartól. Eddie utolsó ellenfele Mr. Kennedy volt. A halála napján került volna sor egy triple threat meccsre a következő heti SmackDown felvételén közte Batista és Randy Orton között, amely mérkőzésen a mexikói megnyerte volna a Nehézsúlyú Világbajnoki Címet, mindezt Stephanie McMahon nyilatkozta le, ám Batista a könyvében tagadta ezen állítást. A Survivor Seriesen is szerepelt volna, a helyét Randy Orton vette át a SmackDown csapatában. Hiányát még a mai napig megérezzük minden idők egyik legjobb technikai birkózójának.Emléked örökre megőrizzük, Nyugodj Békében Eddie!

2 megjegyzés:

 1. Már bocsánat, de tök véletlen tévedtem ide, mert a saját írásomat szerettem volna elolvasni Eddie-ről...tudod hét évig ide írtam mindig...
  De, hogy írhatsz ekkora baromságot Dávid???
  A halála napján került volna megrendezésre egy triple threat meccs ahol megnyerte volna az övet? Az vágod, hogy Eddie az SD SS csapat tagja lett volna? És gondolom azt is tudod, hogy soha nem akart világbajnok lenni, mert nem bírta a velejáró nyomást? szedd már össze magad!
  aztán úgyis törölni fogod a kommentemet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.