Header Ads

Ekkor jár le AJ Styles szerződése

A WWE Bajnok AJ Styles nem rég elmondta, hogy a fejében van a pankrációtól való visszavonulás.
Get Ready To Retire- (Fotó: WWE)
Természetesen a rajongók nem akarják elfogadni azt a tényt, hogy Styles elhagyja a WWE, de Phenomenal One esetleges távozása igen is valós dolog. A Wrestling Observer információ szerint AJ Styles szeretne visszavonulni 42 esztendősen, amely ezt megerősítheti az, hogy a 40 éves Styles szerződése 2019 tavaszán jár le a WWE-vel.

Az erről szóló pletykák akkor indultak be, amikor AJ a 97.9 FM rádiónak adott interjút Houstonban még a Survivor Series előtt.

Most dolgozz keményen, élvezd később. Pár éven belül lehetőségem lesz minden foci meccsre, kosárlabda meccsre, pom-pomra és tornára elmenni, bármiben is legyenek benne a gyermekeim.

AJ Styles 1998-ban kezdte el birkózó karrierjét, a WCW-nál kezdte majd számos független szervezetnél lépett fel, miután 2002-ben még nem felelt meg a WWE-ben. Ettől az évtől kezdődően az elkövetkező évtizedben a TNA-nél és a Ring of Honornál volt, előbbinél ötszörös világbajnok lehetett. Később Japánban is befutott a New Japan Pro Wrestlingnél, ahol a második vezére lett a Bullet Clubnak, miután Finn Bálor a WWE-be igazolt. 2016-ban szerződött a WWE-hez és a Royal Rumble meccsen debütált, amelyben közel 1 órát töltött el. Azóta kétszeres United States és WWE Bajnoknak mondhatja magát.

AJ-t azonban nem kell félteni, hiszen nagyon fut a szekér vele, így a WWE biztosan mindent elkövet majd azért, hogy legalább limitált megjelenésű naptárat biztosítson a világ egyik legnagyszerűbb pankrátorának. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Phenomenal One 2016. januárjában három éves szerződést kötött a céggel, amely a WrestleMania 35-ig tart ki.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.