Header Ads

Daniel Bryan azon dolgozik, hogy orvosi engedélyt kapjon a WWE-től

Daniel Bryan csütörtökön adott interjút a The Trentoniannak, amikor a pankrátor a New Jersey Devils mérkőzésén járt.
Vajon látjuk még valaha ezen képsorokat a WWE ringjében - (Fotó: WWE)
Daniel korábban elmondta, hogy ha nem kapja meg a szükséges orvosi engedélyeket a WWE-től a visszatéréshez, akkor távozni fog a szervezettől 2018 szeptemberében. Legújabb nyilatkozatában elmondta, hogy próbálja azt elérni, hogy tisztázzák.

Próbálom elérni, hogy tisztázzanak. Az összes tesztem fantasztikus, jobb olyan embereknél is, akiknek sohasem volt agyrázkódásuk. De ez nem különös dolog. Politikailag furcsa dologgal állunk szemben az agyrázkódás természetével, jelenleg ez nagyon bonyolult. A WWE imádná, ha visszahozhatna, de okos dolog lenne a biznisz számára engem visszahozni? Ha visszatérhetek és ők is engednek, kapnának-e letolást érte? Nagyon sok részvényesük van, akikre felelősséggel vannak. Ez csak egy kérdésről szól: "Ő egészséges-e, hogy ezt tegye?" De ez az egész szituáció több ennél. Az agyrázkódással foglalkozó orvosok azt gondolják, hogy elég egészséges vagyok, hogy csináljam — nos, nem akarom azt mondani, hogy mind. Biztos vagyok benne, hogy valaki odakint mást gondol — de sokkal több gondolja az ellenkezőjét. Ez egy sajnálatos szituáció nagy vállalatokkal és nagy biznisszel az Egyesült Államokban.

Jelenleg egyetlen orvos nem mondja az áldását a visszatérésre még pedig a korábban CM Punk által is bírált Joseph Maroon, aki a WWE főorvosa. Minden más külsős orvos, aki megvizsgálta Bryant  már engedélyezte számára a visszatérést, így a WWE-n kívül felléphetne, ha felmutatja ezen érvényes papírjait.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.