Header Ads

Chris Jericho újra az NJPW-ban! Jöhet az Alpha vs. Omega!

Ma reggel robbant a bomba, amikor a WWE hatszoros világbajnoka Chris Jerciho a kivetítőn jelent meg az NJPW Power Struggle gáláján.
Ezt a plakátot Jericho osztotta meg
Az amerikai sztár korábban már járt a New Japan Pro Wrestlingben és mivel jelenleg nem áll szerződésben a Vince McMahon által irányított WWE-vel oda megy ahová csak akar. Miután Kenny Omega sikeresen megvédte az IWGP United States Bajnoki Címet várta a következő kihívóját, majd kisvártatva megjelent a kivetítőn Chris Jericho.

Elmondta, hogy ő a világ legjobbja és mindenki aki annak tartotta magát Shawn Michaelstől CM Punkig bezárólag már elment, de ő még mindig itt van, így kihívja Kenny Omegát az NJPW Wrestle Kingdom 12-n 2018. január 4-én a Tokyo Domeban. Omega el is fogadta a kihívást, de a hivatalos megerősítés még várat magár a japánok részéről.
A két kanadai az elmúlt hetekben már viszálykodott egymással a Twitteren, így nem olyan meglepő, hogy Jericho az NJPW-ban jelent meg miután Kenny Omegát évekig szerződés köti a Japánokhoz. A japán szervezet márciusban visszatér az Egyesült Államokba a kaliforniai Long Beachben, ám időközben ott lesz a WrestleMania szezon is, így valószínűbb, hogy Chris a WWE-ben lesz látható, kivéve ha turnézik a Fozzyval, mert akkor sehol sem.

A Wrestle Kingdom főmérkőzése egyébként az ennél is jobban várt az IWGP Nehézsúlyú Bajnoki Címért Kazuchika Okada és Tetsuya Naito között. Japánban tehát birkó ünnep lesz és nem kizárt, hogy 2018-ban senki sem fogja megverni a pay-per-viewt minőségben...

3 megjegyzés:

 1. hoppá
  ez nagyon érdekes
  valószínűleg csak egy egy meccses visszatérés lesz, de örülök, hogy y 2j megint meccselni fog valahol, mégha nem is a wwe ben

  VálaszTörlés
 2. "Sugoi!" ahogy a japánok mondanák :D

  VálaszTörlés
 3. Nincsenek szavaim, annyira örülök ennek. Mekkora pop-ot kapott Jericho Osaka-ban bazz, igaz Osaka a japán Chicago. Eddig van: Naito vs Okada, Kenny vs Y2J, Tanahashi vs White, és egy fatal4way a junior övért Marty vs Ospreay vs Kushida vs Hiromu. Ez eddig sokkal jobb, mint bármi, ami lesz a WM 34-en.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.