Header Ads

BREAKING! Triple H is a Shield tiszteletbeli tagja lett

Triple H szavaival élve mindig van egy B terv. A Live Event előtt Glasgowban már pletykálták, hogy Triple H lehet a Shield beugró tagja, mint ahogy Kurt Angle volt a TLC-n.
Három évvel ezelőtt ez még elképzelhetetlen volt látván az Evolution és a Vezetőség Shield elleni küzdelmét - (Fotó: WWE)
Szerdán este RAW Live Eventet rendeztek a skóciai Glasgowban, ahol a WWE COO-ja és egyben tizennégyszeres világbajnoka Triple H a Shield egyenruhájában tetszelgett miután kapott egyet a RAW Tag Team Bajnokától Seth Rollinstól. Seth mint a Királyölő úgymond reinkarnálta a Királyok Királyát, hiszen a WrestleMania 33-on legyőzte őt.

Hunter egykoron a Shield legnagyobb ellensége volt, most viszont csatlakozott Dean Ambrose és Seth Rollins párosához a Bray Wyatt, Cesaro és Sheamus alkotta páros ellen. Nem maradhatott el a  legendás Power Bomb sem, amelynek Cesaro volt az elszenvedője.

Roman Reigns egyébként továbbra is a vírusos agyhártya gyulladásban szenved, így nem kapta meg hétfőn az orvosi engedélyeket, ám Bray Wyatt felépülése biztató, aki egy héttel korábban kapta el ezt a nyavalyát, amit Reigns is, így ha minden jól megy a Big Dog két héten belül visszatérhet.2 megjegyzés:

 1. szerintem ez már nevetséges..
  így csak elhiteltelenítik a shieldet
  kurt és hunter legendák, de közük nincs a shieldhez
  roman nélkül nincs shield
  az meg csak olaj a tűzre, hogy hhh múltja a shielddel közel sem felhőtlen, erre beáll közéjük
  persze tudom, live event, de akkor is

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. NWO effekt? A végén már csak azokat fogjuk tudni ép-ésszel számolni, akik nem a Shield tagjai? :)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.