Header Ads

Batista tárgyal a WWE-be való visszatérésről

Batista azon kevés WWE Bajnokok egyike, akik a filmvásznon is befutottak.
Motiváltabb lehet mint legutóbb - (Fotó: WWE)
Az igazi sikert a Galaxis Őrzői hozta meg számára miután kisebb szerepeket már elvállalt. A hatszoros világbajnok először 2010-ben hagyta el a WWE-t kisebb film szerepek és az MMA karrier kedvéért. Négy év kihagyást követően 2014-ben visszatért a WWE-be, megnyerte a Royal Rumblet, nagy kritika kíséretében. Habár főmérkőzést vívott a WrestleMania 30-on és tagja lett az újraformált Evolutionnek a Shield ellen, ez a futás csak öt hónapig tartott miután nem volt megelégedve a kreatív döntéssekkel és a rajongók negatív fogadtatásával. Legalábbis akkor még ezek a hírek járták a wrestling sajtót. A visszatérést rossz időpontra időzítették, hiszen akkor kezdett el szárnyalni a közönség kedvenc Daniel Bryan, így ők ekkor nem akartak egy újabb kiöregedőben lévő legendát a fiatalok útjában látni.

Batista ezúttal Jim Rossnak adott interjút a The Ross Reportban, amelyben a WWE-ről és a közös kapcsolatról beszélt.

Még mindig szeretem a pankrációt és a WWE-ben mindig mindenki jó volt hozzám. Megvannak a gondjaim a céggel, de biztos vagyok benne mindenkinek vannak. De ugyanakkor én soha nem voltam tiszteletlen a céggel szemben. Nem igazán van meg az okom rá, de amúgy sem rossz körülmények között távoztam. Csak azért távoztam, mert más dolgokra akartam koncentrálni. Nem hagytam őket cserben, hagytam, hogy a szerződésem lejárjon, tudták, hogy távozni fogok. Szóval úgy intéztem az üzletet ahogyan kell és nagyon hálás vagyok, hogy megtettem.

Arról is beszélt, hogy érdekelt lenne-e egy esetleges visszatérésben.

Igen szeretnék visszatérni. De az oka annak, hogy nem megyek vissza az, hogy nem csak egy egyszeri alkalmat akarok. Vissza akarok térni és birkózni szeretnék. Részt akarok venni néhány house shown és részese lenni a műsoroknak és imádni ezt. Tudod az egyszeri dolog, az olcsó pop dolog, ember az nem tesz számomra semmit. Szóval tudod ez az időbeosztáson múlik, és tudod ha visszatérnék és esetleg megsérülnék, az mást is befolyásolna.

Ezzel utalt arra, hogy szívesen visszatérne teljes időben, de amíg fontos film projektben vesz részt ezt nem teheti, mert nem kockáztathat egy sérülést. Megemlítette még, hogy a legutóbbi alkalommal három hónapig küzdött azért, hogy a megfelelő közönség reakciót kapja. Hozzátette még, hogy  nemrégiben beszélt Vince McMahonnel, hogy megtárgyaljanak egy esetleges visszatérést. Batista elmondta neki, hogy szeretne visszatérni és viszályba kezdeni Triple H-dzsel.

1 megjegyzés:

 1. nemtudom
  egyrészt ő a kedvencem
  miatta szerettem bele ebbe a wwe-be, szóval igen szeretném még viszont látni
  ki ne szeretné képernyőn látni a kedvencét, aki miatt elkezdte követni a wwe-t?
  viszont ott van az is, hogy már majdnem 50 éves
  a legutóbbi visszatérésnél is csak nehezen tudta tartani a lépést a fiatalokkal, és azóta már majdnem eltelt újabb négy év
  tiszteletreméltó, hogy ismét fulltimeban akarja csinálni, de félek
  mert láttam mit csinált taker, és láttam mit csinált goldberg
  nem akarom, hogy róla is a kiöregedett birkózó képe maradjon fenn, akit cserbenhagyott a teste, vagy éppen a nagy visszatérés címszó alatt végig squashol
  viszont nem mindig számít a kor, hiszen ott van például triple h
  aki a mai napig képes eladni magát
  tehát a kor nem feltétlenül kizáró ok, de remélem, hogy kétszer is átgondolja a visszatérést
  csak akkor tegye meg, ha tényleg úgy érzi képes rá, találjanak neki egy megfelelő storyt, és a mi a legfontosabb
  ha meglépik, akkor a megfelelő időben lépjék meg

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.