Header Ads

A WWE orvosai újra vizsgálhatják Daniel Bryan eredményeit

Daniel Bryan nagyon szeretne visszatérni a ringbe, ha nem engedik a WWE-ben akkor máshol fog.
Valami készül - (Fotó: WWE)
Habár már régóta próbálkozik ezzel, talán csak most jutott oda, hogy a cég orvosai komolyabban megvizsgálják a legfrissebb eredményeit. Bryan azzal keményített be, hogy ha a jó eredményei ellenére sem tisztázzák, akkor nem hosszabbítja meg jövő szeptemberben lejáró szerződését és távozik a World Wrestling Entertainmentől.

Bryan felesége Brie Bella a Chasing Gloryban nyilatkozott a témáról Lillian Garcianak.

Próbál visszatérni. A nap mióta azt mondták neki, hogy ezt nem teheti meg már az egész Egyesült Államokat bejárta és különböző doktoroknál járt, hogy kitalálják mit tud ahhoz tenni, hogy igent mondjanak neki. Az összes doktor azt mondta neki, hogy birkózhat, nem látnak semmilyen problémát. Azt gondolom a WWE is látja ezt és ezért olyan hangos, mert reménykedik. Ráfognak nézni arra, amit a doktorok mondanak.

A WWE nyilván nagyon óvatosan kezeli a kérdést, mert megszeretnék védeni Daniel Bryan egészségét, azt az embert akit a világon milliók követnek és imádnak. Ha itt nem térhet vissza, akkor a függetleneknél fog, ami sokkal veszélyesebb lehet, így Vince McMahon szervezete megpróbálhat egy olyan megoldást találni, amelyben Bryan birkózhat, ám jóval kevesebbet, mint korábban.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.