Header Ads

A hivatalos jegyinformációk a 2018. május 14-én megrendezendő budapesti WWE eseményről

Korábban már több ízben is beszámoltunk arról, hogy kis hazánkba látogat a WWE.
Magyarország két sztárvendége AJ Styles és Nakamura, akik ekkora már lehet túl lesznek a WrestleMania főmérkőzésen - (Fotó: WWE)
A szervezet egy SmackDown Live Eventel jelentkezik majd 2018. május 14-én a budapesti Papp László Sportarénában. Aki 2015-ben is kilátogatott annak nem újdonság, az alábbi ártáblázat, ami az átlagos jegyekre vonatkozik, természetesen minél olcsóbb annál távolabb kerülsz a ringtől, hiszen a tízezer forintos jegy a felső karéjra vonatkozik, még a korlátozott látás az entrance way mögötti sarkra. Szerkesztőségünk egyhangú véleménye szerint ezek a jegyek nem fognak hamar elkelni, hiszen jelenleg nincs a televízióban pankráció, továbbá a két évvel ezelőttire is lehetett még jegyeket kapni és nem is volt teljesen telt ház, bár akkor Európában hazánk az élen zárt a helyszíni nézettségben, hiszen közel tízezren voltak kíváncsiak John Cenaékra. A ring melletti közvetlen jegyek már mind elkeltek 9 órára.

Kategóriák:
  • PL1 Normál: 21 900 HUF
  • PL2 Normál: 18 900 HUF
  • PL3 Normál: 15 900 HUF
  • PL4 Normál: 11 900 HUF
  • PL5 Normál: 9 900 HUF
  • PL6 Korlátozott látás: 8 900 HUF
Még nem beszéltünk a VIP jegyekről, de nem is kell, inkább mutatjuk a hivatalos magyar szervező a Live Nation fényképét. Az egyik csomag 120 ezres, míg a másik 80 ezer forintba kerül, az első lehetőségnél a rajongók találkozhatnak a kedvenceikkel kedvencével, amely beszélgetést, autogram osztást és közös fényképet és természetesen egy első sort foglal magába.

A jegyeket közvetlenül a Ticketpro oldalán lehet beszerezni ITT!
VIP csomagok ITT!

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.