Header Ads

A Clash of Champions várható meccs kártyája

A WCW egykori gáláját ezúttal a SmackDown Live rendezi.
Várós lesz ez a gála is - (Fotó: WWE)
Tavaly a RAW jelentkezett ezzel a gálával, amelyen egykoron olyan csatákat láthattunk, mint Ric Flair vs. Sting, igaz a "the" szócska már nem szerepel a pay-per-view nevében, hiszen a Night of Champions esemény tovább vitt változatáról beszélünk. Hazánkban korábban Bajnokok Éjszakájaként volt ismert az esemény, most Bajnokok Ütközeteként hivatkozhatnánk rá, ha nevet szeretnénk változtatni, de nem tesszük, hiszen nem szép dolog magyarosítani a WWE rendezvényeit.

Idén december 17-én érkezik majd az évet lezáró PPV, természetesen vasárnap a bostoni TD Garden Centerből. A hazai hős Sasha Banks a RAW-t erősíti, míg a pár kilométerrel odébb fekvő West Newbury-i ikon John Cena majd csak az év végén tér újra vissza a Madison Square Gardenben. Lássuk 2017-ben milyen meccsekkel jelentkezhet majd a WWE.

United States Bajnoki Címmérkőzés
Bobby Roode vs. Baron Corbin (c.)

Tag Team Bajnoki Címmérkőzés
The Usos (c.) vs. Chad Gable és Shelton Benjamin

Randy Orton és Shinsuke Nakamura vs. Kevin Owens és Sami Zayn

The New Day vs. Rusev és Aiden English

WWE Bajnoki CímmérkőzésAJ Styles (c.) vs. Jinder Mahal

Pluszban még jöhet két női meccs, hiszen Charlotte Flair biztosan megvédi majd a címét a gálán, továbbá a múlthéten debütáló hármasnak is biztosan lesz mérkőzése. Állítólag a Hype Bros is felbomolhat, így Zack Ryder és Mojo Rawley is megküzdhet egymással egyéniben.

1 megjegyzés:

  1. ha valóban megtörténik a nakamura-randy vs owens-samy meccs, akkor valószínű, hogy orton itt fog heel turnt venni

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.