Header Ads

Triple H a magának járó pénz összeget Kevin Owensnek utalta a chilei szereplésért

Évekig arról szóltak a történetek, hogy Triple H full-time pankrátorként elássa a tehetségeket.
Már nem csak övet, hanem pénzt is ajándékoz Owensnek - (Fotó: WWE)
Azonban senki sem tagadhatja, hogy manapság rengeteget segít a fiatalokon az NXT vezetőjeként, abban is, hogy a main rosteren is jól érezzék magukat.

A Wrestling Observer információi szerint a chilei Live Eventet egy Hugo Savinovich által vezetett helyi szervezet fizette. Néhány rajongó emlékezhet még Savinovichra, aki a WWE spanyol kommentátora volt 1994 és 2011 között.

Nos, sok ember nem örült annak, hogy különböző okok miatt AJ Styles és Kevin Owens sem tudott ott lenni a rendezvényen, a miértekről már korábban beszámoltunk. Azért sem fogadták ezt kitörő örömmel, mert 900 ezer dollárba került az, hogy a WWE ott legyen. Az egyelőre nem tiszta, hogy a két show együtt, vagy csak az egyik került ennyibe. A WWE végül úgy oldotta meg ezt a gondot, hogy elküldte Triple H-et Chilébe, hogy Rusevvel birkózzon, ez sikeresnek mondható, mert a King of Kings kapta a leghangosabb reakciót azon az estén.

A legújabb hírek szerint Triple H végül nem kapott semmit a szereplésért, hanem a neki járó pénz összeget annak a Kevin Owensnek utaltatta el, akit azért kellett helyettesíteni, mert Owensnek családi okok miatt haza kellett utaznia. Minden esetre ez nagyon szép gesztus Triple H-től, mindenképp tiszteletet érdemel.

1 megjegyzés:

  1. ennyi idősen még mindig nagyon jó előadó, nagyszerű irányító ráadásul remek ember is
    respect hunter

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.