Header Ads

TLC 2017 - Erdemények

Magyar idő szerint ma hajnalban rendezték meg a TLC pay-per-viewt Minneapolisban.
Ez nem vicc, ez a valóság, Kurt Angle a Shield tiszteletbeli tagja lett minden tekintetben. - (Fotó: WWE)
Elől járóban annyit, hogy érdemes megnézni ezt a gálát, hiszen AJ Styles és Finn Bálor valóban elég időt kaptak arra, hogy varázsoljanak amit meg is tettek, így bizonyára év mérkőzése esélyes összecsapást tettek le az asztalra. A TLC mérkőzés is rengeteg izgalmat hozott, amely meccsen a 11 év után újra ringbelépő Kurt Angle tiszteletbeli Shield taggá avanzsált, hiszen megkapta a csapat ruháját. Azon meccs érdekessége még, hogy Kane és Braun Strowman is egymás ellenfordult, amely következtében Strowmant egy kukásautóban távoztatták. Ha kíváncsi vagy a gálára ITT megnézheted. Az arénában egészen pontosan 13 ezer 381 rajongó követte a WWE történéseit.

Lássuk az eredményeket:

Kick-Off Show meccs
Sasha Banks legyőzte Alicia Foxot a Banks Statement után feladással
(11:00)

Asuka vs. Emma
Asuka legyőzte Emmát feladással. A japán bemutatkozó meccse tehát jól sikerült, így tovább őrizte veretlenségét.
(9:25)

CWC Tag Team meccs
Cedric Alexander és Rich Swann legyőzte Gentleman Jack Gallaghert és The Brian Kendricket egy pörgős mérkőzésen.
(8:00)

RAW Női Bajnoki Címmérkőzés
Alexa Bliss legyőzte Mickie James-t ezzel megvédve a RAW Női Bajnoki  Címet.
(11:25)

Cirkálósúlyú Bajnoki Címmérkőzés
Enzo Amore legyőzte Kalisto-t ezzel visszahódítván a Cirkálósúlyú Bajnoki Címet.
(8:45)

AJ Styles vs. Finn Bálor
A Démon Király Finn Bálor legyőzte AJ Styles-t egy tiszta sportszerű mérkőzésen, amely után nem maradhatott el a Too Sweet kézmozdulat.
(18:20)

Jason Jordan vs. Elias
Jason Jordan legyőzte Elias-t, aki a gála korábbi szakaszában kétszer is próbálta előadni a műsorát.
(8:50)

5 a 3 elleni TLC meccs
Kurt Angle visszatérése jól sikerült, ám Strowmant kukáskocsiban távoztatták - (Fotó: WWE)
Nehezen ugyan, de Kurt Angle, Dean Ambrose, and Seth Rollins legyőzte The Miz-t, Cesaro-t, Sheamus-t, Braun Strowman-t, és Kane-t. A meccs közepén Angle-t az orvosok kivezették az arénából, de miután Strowmant csapattársai "kukázták" visszatért, majd az "Olimpic Shield Bomb" után nyertek.
(35:25)

6 megjegyzés:

 1. :.....Szerintem nagyon jó volt a bálor vs styles...de ami ennél is jobb volt az a 3v5 TLC meccs....Egyszerűen szerintem fenomenális volt....Kurt is beleadott mindent és az is lehet hogy ez így jobbra sikeredett mint hogyha Reings lett volna a harmadik tag

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A 3 vs 5 meccs jó volt? :)))) A legnagyobb clusterfuck volt, és kb. az est legrosszabb meccse. A Balor vs Styles egy olyan 4 1/4 csillag volt, de ezt lehet arra is írni, hogy 1. nem akarták egy ilyen impro meccsel mindent megmutatni, 2. Styles kb a jetlag közepében volt. Az Asuka debut pedig az év legbutább megoldása volt: 1. Emma ellen nem 50-50-ben kellett volna bookolni, hiszen ez az Emma nincs olyan szinten, mint 2015 év végén, 2. Azért egy debutáló ASUKA ellen nem kellene Emmanak több offenzív mozdulata legyen, mint ASUKA-nak, 3. mi a faszt gondol Booker T azzal, hogy ASUKA-nak még bármit is kellene bizonyítania, 523 nap nem elég neki? 2,5 hónapot adok ASUKA-nak és még rosszabb helyen lesz, mint Nakamura. ÉS nem Doktor, és Bártfi, nem mi rajongók unjuk meg az NXT-s starokat, hanem a WWE booklja úgy őket, hogy AIDS-et kapsz tőlük kb. 3 hónap után.....

   Törlés
  2. Hallod....MAJD ÉN ELDÖNTÖM NEKEM MELYIK MECCS TETSZETT NEM PEDIG TE.....

   Törlés
  3. Különben is kezd irritálni hogy valaki leírja a véleményét és hiába értesz vele eggyet akkor is direkt az ellentétét írod......te ezt élvezed?

   Törlés
  4. Nem élvezem, csak nem hiszem el, hogy bárkinek a Földön pozitív élményt nyújtott a TLC meccs.....

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.