Header Ads

Sokan Cody Rhodestól kérnek tanácsot amikor távozni akarnak a WWE-től

VOW Flagship Podcast vezetőjének Joe Lanzának sok mindenről van információja, ha a színfalak mögötti pletykákról van szó.
Fotó: NJPW
Jimmy Jacobs és Neville távozása után ismét téma lett a sok eligazolás a WWE-től. Láthatjuk, hogy többen is nagyon jó összegeket kaszálnak a WWE nélkül ráadásul kreatív szabadságuk van a függetleneknél, jó példa erre a Young Bucks, Kenny Omega, és Cody Rhodes. Mióta Rhodes távozott a cégtől nagyot fordult a pályafutása a pozitív irányba, jól keres és ráadásul ő az ROH Világbajnoka. Lanza elmondta, hogy több pankrátor is Codytól kér tanácsot mielőtt távoznának a WWE-ből.

Lanza továbbá elmondta, hogy nem véletlen a 205 Liveos pankrátorok folyamatos távozása, ugyanis nem kapják meg a WWE 2K18-cal járó nagy pénzt, mert nincsenek a játékban. Elmondta, hogy a 2K olyan zsíros szerződéseket köt, hogy minden pankrátor várja az év azon egy napját, amikor a játékkészítő cég és a WWE közösen megutalja a projekttel járó nagy pénz összeget.

Lanza elmondta még, hogy a cirkálósúlyú pankrátorok WWE-s fizetése sem magas, így ha a kreatív irányban is rossz felé terelik őket, inkább kilépnek a WWE gépezetéből és visszatérnek az indibe.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.