Header Ads

Sienna megmutatta új bajnoki övét

Aki figyelemmel kíséri az Impact Wrestling híreit, az észrevehette, hogy mióta Jeff Jarrett a szervezet igazgatója kényszerszabadságát tölti, a GFW márkanevet nem tüntetik fel egyetlen promócióban sem, és a cég logójában is már csak az IMPACT! és az Anthem felirat szerepel.

Fotó: Coed.com
Miután Jeff Jarrettet januárban a szervezet igazgatójának nevezték ki, a korábbi cégalapító előállt egy ötlettel, hogy a már meglévő Global Force Wrestling szervezete és az új kezekbe kerülő Impact Wrestling egy márkát alkotva GFW IMPACT! néven szerepeljen. Az Anthem Sports elfogadta az ötletet, és egy rövid ideig fel is vette a GFW nevet, azonban a tárgyalások még nem fejeződtek be, amikor pár hete Jarrett bejelentette, határozatlan időre szabadságra megy, és távozik a cég éléről. Mivel a GFW márkanév Jarrett tulajdona, az Impact Wrestling úgy döntött, nem kívánja tovább használni azt. Azóta az összes hivatalos anyagból lekerült a GFW név. Ez a névbeli változás semmiben nem befolyásolja a cég jövőjét, Jeff a háttérben bármikor elérhető lesz.
Az aktuális női bajnok Sienna egy olyan képet töltött fel az Instagram oldalára, amin egy új IMPACT! feliratú övet visel, és nem a Global címmel ellátottat. Ebből arra lehet következtetni, hogy a többi bajnoki öv is új kinézetet kaphat.

Sienna the Savage 🔥 (@sienna) által megosztott bejegyzés,
Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, látogass el a Hungarian Impact News Facebook oldalára:  https://www.facebook.com/tnaimpacthirek

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.