Header Ads

Shane McMahon beperelte a marihuána céget, amibe 500.000 dollárt fektetett!

A New York Daily Times hozta le a hírt, miszerint Shane McMahon beperelte azt a marihuánát termesztő céget, amibe 2015-ben közel 500.000 dollárt fektetett be.
http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.3535427.1506918599!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/article_750/95627978.jpg
Fotó: NY Daily News

Shane még 2015-ben fektetett nagyobb összeget a EnviroGrow nevezetű cégbe, amely legálisan termesztett marihuánát gyógyszerészeti felkérésekre, és olyan államokba szállított, ahol nincs tiltó listán a "gyógyszer". Az államokban a marihuánát kifejezetten orvosi előírásra, súlyosabb betegségek kezelésére engedélyez a hatóság. Shane a befektetést azért csinálta, hogy további államokban is legalizálják a marihuána fogyasztását, természetesen orvosi előírásra.

A céget 2012-ben még Joseph Palmieri alapította, aki a Connecticut Tank tulajdonosa is. Ez a cég környezettisztítással foglalkozik. Miután Shane a cégbe fektetett, szerette volna személyesen felkeresni a Fort Collins-i telephelyet, és csak ekkor derült ki, hogy valójában nem is létezik.

Palmieri visszautasította a vádakat, és nem szándékozik visszaadni a pénzt, ezért került a bíróság elé az ügy. Palmieri elmondása szerint, annak ellenére, hogy a telephely nem létezik, ők hatékonyan dolgoznak a további legalizáláson. Érdekesség, hogy Shane édesanyja Linda McMahon Donald Trump kabinetjének tagja, ami nem kifejezetten örül a marihuána fogyasztásnak, még orvosi előírásra sem.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.