Header Ads

Roman Reigns hétfőn Grand Slam Bajnok lenne

A 32 éves szupersztár öt éves pályafutása során már szinte mindent elért.
Fotó: WWE
2012. november 18. Survivor Series, a nap amikor beindult Roman Reigns karrierje a Shield tagjaként, azóta öt esztendő telt el és mára Roman Reigns a WWE arca. Ezen pár év alatt megnyert egy Royal Rumble-t és zsinórban három WrestleMania főmérkőzést vívott, s úgy tűnik jövőre megint megteszi mindkettőt, ráadásul ott rendezik majd a jövő évi Rumble-t, ahol nyert két éve. A WrestleMania főmérkőzését pedig Brock Lesnar ellen vívhatja majd, ha beigazolódnak a híresztelések. Idén The Undertakert is nyugdíjazta, amely ismét egy fényes skalpnak tekinthető, sőt eddig pályafutása csúcspontja.

De beszéljünk a bajnoki címekről is, mert erről hivatott ez a cikk írni. Szóval Roman Reignsnek csak egy bajnoki cím kell a Grand Slam eléréshez, az öv amelyet még John Cena sem nyert meg, ez nem más mint az Interkontinentális arany. Ez alatt az öt év alatt Reigns egyszer-egyszer elhódította a Tag Team és a United States Bajnoki Címet és háromszor szerezte meg a cég első számú övét, a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki Címet.

Holnap azaz hétfő este a Rawn a Big Dog egy újabb övet hódíthat el, mégpedig az Interkontinentális Bajnoki Címet The Miz ellen. Biztosan örülne annak, ha a cég ráakasztaná ezen nemes övet, de az elsődleges hírek szerint esélytelennek megy bele a mérkőzésbe, így nem lesz meg az áhított Grand Slam. A WWE állítólag ezzel a meccsel is csak a Shield vs. Miztourage mérkőzést szeretné előkészíteni a TLC-re vagy a Survivor Seriesre, látván az adásokat ez eléggé egyértelmű is, de ne feledjük, hogy a szervezet bármikor okozhat nekünk meglepetéseket.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.