Header Ads

RAW: Brock Lesnar ma este visszatér!

Ezúttal nem tartott olyan sokáig a Fenevad távolléte.
A No Mercy és azt követő Live Event után ismét ringbe lép majd. - (Fotó: WWE)
Miután Jinder Mahal kihívta őt egy mérkőzésre a Survivor Seriesre a Brock Lesnar ma este visszatér Green Bayben, hogy válaszoljon a Maharaja kihívására. Az Universal Bajnok és a WWE Bajnok összecsapásán természetesen egyik cím sem kerül majd terítékre, csupán a két brand közötti háborúról van szó.

1 megjegyzés:

  1. Kíváncsi vagyok, hogy vajon mennyire gondolja Mahal-t komolyan a WWE? Ha 100%-ig, akkor itt az esély. 1v1-ben nyílván nem győzhetné le Lesnar-t, de esetleg némi közbeavatkozással alakíthatnák úgy a meccset, hogy mondjuk Brock diszkvalifikálja magát. Teszem azt, például székke verhetné agyon a két segítőt, majd "véletlen" Mahal-t is lecsapja, így papíron az Indiai nyer, de Lesnar sem veszítene ezzel semmit.

    Utána szépen helyben is hagyhatná a 3 majmot, és ennyi volt. Szerintem ezzel adhatnának Mahal-nak egy nagy lökést, hiszen bár továbbra sem lenne képes egyedül nyerni, de jeleznék, hogy a két lükével viszont bárkit legyőzhet. Ez is egyfajta erősítés lenne. A másik viszont, hogy elkezdhetnék végre kissebb ellenfelek ellen erősíteni a palti, ahelyett, hogy minden SD-n csak bejön és pampog.

    Simán legyőzhetne közben 2-3 közepes pankrátort segítség nélkül, ezzel is erősítve önmagát. Senki komolyat, de mondjuk Ryder-t, Fandango-t, Kofi-t stb.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.