Header Ads

Nagy tervek Finn Bálorral

Még mindig októberben járunk, de már nagy erőkkel tervezik a Royal Rumble-t, ami a WrestleMania szezon beindítója.
Megkapja a címmérkőzést, de lesz-e nála az öv? - Fotó: WWE
A 2018-as Royal Rumble a philadelphiai Wells Fargo Centerben kerül majd megrendezésre, amely hosszú és egyben nagy hétvége lesz a WWE számára, hiszen négy showt is rendeznek majd az arénában, sorrendben NXT TakeOver-t, Royal Rumble-t, RAW-t és SmackDown Live-t. Azon a héten fog körvonalazódni, hogy nagyjából mit is várhatunk a WrestleMania 34-en.

Azt már tudjuk, hogy a Roman Reigns kontra Brock Lesnar Univerzális Bajnoki Címmérkőzést tervezik a jövőévi WrestleManiára. Addig viszont Lesnarnak jó néhány emberen át kell még rágnia magát. A Survivor Seriesen például Jinder Mahal lesz az ellenfele egy non-title matchben. Ez nem tűnik olyan nagy mérkőzésnek, így ezen összecsapást mindenképp egy nagyobb csatának kell majd követnie.

A WWE kreatív csapata jelenleg azon gondolkozik, hogy Finn Bálor legyen a Fenevad ellenfele a Royal Rumble gálán, így a Démon Király megkapná az elmaradt cím visszavágót. Erről a viszályról már korábban is lehetett hallani, de végül halasztották, annyi biztos, hogy ha ezen meccs megtörténik akkor Lesnar címet véd. A hírek szerint a WrestleMania 34-ig még olyanok is szembeszállnak Lesnarral, mint Braun Strowman és Seth Rollins.

A Royal Rumble mérkőzésnek megnyerésére legnagyobb esélye továbbra is Roman Reignsnek van, de ez még nincs kőbe vésve. Ha azonban ez megtörténik akkor a második Rumble győzelmére is ugyan abban az arénában kerül sor. Továbbá, ha a Lesnar vs. Reigns lesz a WM 34 főmérkőzése, akkor logikus lenne Roman győzelme.

Az is kérdés még, hogy mi lesz Jinder Mahallal, aki a hírek szerint AJ Stylesszal kerül majd feudba a Survivor Seriest követően. December elején lesz az indiai turné, így akkor a Maharaja még biztosan bajnok lesz, de utána nagyobb az esélye annak, hogy elveszítse az övet, bár jelenleg egy Cena vs. Mahal Mánia meccsről pletykálnak, de egy Nakamura vs. Styles WWE Bajnoki Címmeccsnek mindenki jobban örülne.

(A cikk még a TLC előtt íródott tegnap este.)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.