Header Ads

Nagy címmeccset pletykálnak a Royal Rumblere

A WrestleMania mellett kétségtelen, hogy a Royal Rumble a legjobban várt pay-per-view.
Brock Lesnar egyelőre boldogan uralkodhat a WWE Univerzumán - Fotó: WWE
Az utóbbi években már nem csak a Rumble meccs miatt, hanem a cím mérkőzések miatt is az, hiszen tavaly is egy nagy meccset rendeztek meg AJ Styles és John Cena között a WWE Bajnoki övért. Koncentráljunk egy kicsit a WrestleMania 34-re, ahol a hírek szerint a Roman Reigns kontra Brock Lesnar Univerzális Bajnoki összecsapás lesz a főmeccs.

Addig is másoknak kell szembe szállni az Universal Bajnok Brock Lesnarral, na meg persze Reignsnek is mással kell elfoglalnia magát, amely jelenleg a Shield reunion. Addig továbbra is Reigns overré tétele a cél az Igazság Vérebei visszaállításával és Lesnarban is bíznak, hogy megcsinálja a Big Dogot, konkrétan azt várják el tőle, ami még The Undertakernek és Triple H-nek sem sikerült.

Aztán itt van egy másik furcsaság még pedig a Brandek világbajnokainak összecsapása, amely megvalósításának első lépései meg is történtek az eheti SmackDown Liveon. Jinder kihívta a Fenevadat a Survivor Seriesre, aki hétfőn fog válaszolni a kihívásra a hírek szerint egy igennel. Nem csoda tehát, hogy a WWE rajongói továbbra sem épp a legboldogabbak az aktuális termékkel.

Talán egy pozitív hírrel is szolgálhatunk, hiszen Dave Meltzer a Wrestling Observeren megírt legújabb cikke szerint a Royal Rumbleön az akkor még továbbra is bajnok Lesnar ellenfele Finn Bálor lehet. Ez nem lehetetlen, hiszen a cég továbbra is lóg Bálornak egy elmaradt címmeccsel, hiszen azt sosem vesztette el, hanem sérülés miatt adta le. Magának a Royal Rumble meccsnek az esélyese jelenleg Roman Reigns, a sors pikantériája, hogy ezen tettét ismét Philadelphiában teheti meg, ahol 2015 januárjában közutálatnak örvendett.

1 megjegyzés:

  1. Azért eléggé gáz hogy így mindent ennyire tudni lehet.Például azt hogy Finn Bálor tuti veszíteni fog Lesnar ellen a Royal Rumble-n mert őt Roman Reigns-nek tervezik a Wrestlemania-ra. Mi értelme így nézni a WWE-t? Régebben is ez volt az Attitude era körül? Ez olyan mintha megakarnál nézni egy filmet de elmondják hogy miről szól a csattanókkal együtt

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.