Header Ads

Most már biztos a Shield visszatérése!

Az elmúlt hetekben, napokban rengeteget olvashattatok nálunk egy esetleges Shield visszatérésről. Nos a pletykából hír lett, a hírből pedig valóság!

http://wrestlingnews.co/wp-content/uploads/2017/10/WWE-TLC-2017-poster.jpg
Fotó: IWC
Nem csak a tegnapi esti RAW szolgált biztosítékul a Shield visszatérése, hiszen miután Sheamus, Cesaro, és The Miz helyben hagyták Roman Reigns-t, a show végén Dean Ambrose, és Seth Rollins csatlakoztak Reigns mellé az öltözőben, és szavakkal nélkül biztosították a támogatásukról. Ebből szinte biztosra vehető a Shield visszatérése, viszont ha ez nem lenne elég, elkezdett az IWC közösségben terjedni a WWE TLC pay-per-view posztere amit bizony a Shield tagjaival töltöttek ki.

Érdekesség, hogy a hétvégén beszámoltunk róla, hogy nincs kőbe vésve, miszerint a Shield ellenfele a Miztourage lesz, és mint azt tegnap a RAW-n láthattuk, most már szinte borítékolható, hogy nem is ők lesznek. Nagy eséllyel a szervezet Bo Dallas, és Curtis Axel személyében nem láttak igazán potenciális ellenfelet, így csatlakozhat Miz mellé a korábbi Tag-Team bajnok Sheamus, és Cesaro csapata.

A Shield már korábban is összeállt a tavalyi Survivor Series-en, amikor mind a három tagja benne volt a tradicionális 5 vs. 5 elimination meccsben, ahol a RAW  a SmackDown csapatával nézett szembe. Ambrose, és Rollins ez év júliusa óta vannak együtt, és elhódították a RAW Tag-Team címeket. A Shield visszatérése természetesen a jegyeláldások felnyomása miatt történt meg.

4 megjegyzés:

 1. Én meg már azt hittem hogy azért egyesítették őket újra mert rájöttek hogy alapjáraton semmi értelme nem volt őket "szétszedni", erre csak a jegyek ára miatt tették mindezt. Isten gyere le..

  VálaszTörlés
 2. érthető, hiszen konkrétan nincs nagy név az sd-n, akivel eladhatnák a ppv-t
  ráadásul romanmak is kell valami story a wm ig, egy olyan, amivel nem gyengítik le és ez jó
  az pedig még egy plusz pont, hogy axel és dallas helyett sheamus és cesaro lesz miz mellett, így már maga a meccs is érdekesebb lesz, mondjuk a végeredményen mit sem fog változtatni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. oh sorry:)
   bár ott se sok van, ha van is nem használják ki, egyetlen ütőkártyájuk van kevin owens, de lehet hogy már ő sem sokáig

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.