Header Ads

Már a Pluto TV-n is elérhető az Impact Wrestling

Az ingyenes streaming szolgáltató Pluto TV és az Impact Wrestling tegnap bejelentették, hogy együttműködés jött létre a két cég között. 
Fotó: ImpactWrestling
A Pluto TV elindított az online felületén egy új birkózó adást, konkrétan a 24/7 es  csatornát az Impact Wrestling-el együttműködve. Az új csatorna több mint 1000 órányi eredeti klasszikus tartalommal rendelkezik, ami bárki számára elérhető ingyen. Ezzel a Global Wrestling Network után újabb online platformra terjeszkedik a szervezet.
A digitális növekedés kiemelt fontosságú volt a globális terjeszkedési stratégiánkban - mondta Ed Nordholm, az Impact Wrestling elnöke.

A Pluto TV-n elindított IMPACT! tartalmakat a rajongók az Impact Wrestling Channel csatornáján, a 24/7-en érhetik el. Ezzel a felülettel még több tartalmat nyújthatunk a kedvenc profi birkózóikból a múlt és a jelen korból. Büszkék vagyunk arra, hogy együttműködhetünk az Impact Wrestling-el, hogy a világszínvonalú professzionális birkózókat a rajongók ingyen követhessék. - mondta Tom Ryan, a Pluto TV vezérigazgatója. 

A Pluto TV a www.Pluto.tv weboldalon vagy bármely mobil, tablet vagy csatlakoztatott TV eszközön keresztül elérhető, mint például a Roku, az Apple TV, az Android TV, az Amazon Fire TV, a PlayStation vagy az Xbox, valamint a legtöbb Smart TV , Vizio, Sony és Hisense. 

Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz látogass el a Hungarian Impact News Facebook oldalára:  https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.