Header Ads

Kurt Angle szerint jöhet a Női Elimination Chamber meccs

Miután megjelentek a tehetségesebbnél tehetségesebb birkózó nők a függetlenek világában a WWE-nek is kapni kellett az alkalmon.
Fotó: Suzanne Kreiter/The Boston Globe - Getty Images
Az Attitude Éra hozadékaként még öt évvel ezelőtt is inkább a magukat mutogató dívákról szólt a női birkózás a WWE-ben, persze már akkor is akadtak tehetségek, de a nagy változást a függetleneknél megjelenő rengeteg tehetséges lány és az NXT hozta el. Miután az NXT-ben felnevelkedett az első azon generáció, akik tudásban semmivel sem rosszabbak mint a férfiak megkezdődhetett a Női Forradalom és a díva divízió teljes átalakítása. Ezek a lányok most az adások gerincét képezik.

El is tűnt a díva kifejezés és szervezet a régi női pankráció hagyományaihoz hűen visszatért a Női Divízió elnevezéshez és mostanra két női fő öv is van. Ezután jöttek a folyamatos történelem írások mint például a ketrec meccsek vagy a főmérkőzések vagy az első női Money in the Bank mérkőzés vagy épp a nagy érdeklődésnek örvendő Mae Young Classic. Ha ez nem lenne még elég már pletykálják az első női Royal Rumble-t és a tag team övek érkeztét is továbbá egy esetleges WrestlaMania főmérkőzést is három éven belül.

Most azonban egy újabb érdekességet lehetett hallani ráadásul a RAW General Managerének Kurt Anglenek a szájából, aki egy rajongói kérdésre válaszolt a Facebookon, mely szerint lesz-e női Elimination Chamber meccs.

Türelem. Látni fogjátok!

Ez azt jelenti, hogy lesz és nem elképzelhetetlen, hogy már jövőre megcsinálja a cég, látván a folyamatos fejlődést. 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.