Header Ads

Kurt Angle ringbe lép a Survivor Seriesen

Az idei Survivor Series is jónak ígérkezik.
Mára két adás főnökeiként találkozhatnak egymással a ringben - (Fotó: WWE)
A gálát Houstonban rendezik majd meg november 19-én, ahol a TLC-hez hasonlóan ringbe lép majd az olimpiai hős Kurt Angle is. Legalábbis ezt jelentette ki az általában pontos PWInsider szerkesztője Mike Johnson.

Az információja szerint Angle lesz a RAW csapatkapitánya és maga mellett még Finn Bálor, Braun Strowman, Roman Reigns és Samoa Joe lesznek a tagjai, utóbbi főként az Impact Wrestling rajongóknak lehet pikáns kiindulván Joe és Angle közös múltjából. A SmackDown csapatkapitánya Shane McMahon lesz, őt sem kell bemutatni Angle-nek elég csak megemlíteni a 2001-es King of the Ringet, ahol Kurt az üveg falba suplexelte Shane O'Mac-et.
Ha a SmackDown valóban az alábbi csapattal nevezetesen a Shane McMahon, Shinsuke Nakamura, Randy Orton, Bobby Roode és AJ Styles ötössel veszi fel a kesztyűt még érdekesebb lehet, főleg ha egy Impact Wrestling rajongó látja majd egy meccsben AJ Styles és Bobby Roode párosát Kurt Angle ellen.


Frissítés: Kurt Angle ringbe lépése hivatalos, mivel Stephanie McMahon bejelentette, hogy Kurt lesz a RAW csapatkapitánya az 5 az 5 elleni mérkőzésen a Survivor Seriesen.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.