Header Ads

Ki mit oszt?

Aki időről-időre vet egy pillantást a WWE szupersztárok twitterére, azt aligha éri váratlanul, hogy amikor unatkoznak, olykor elgurul náluk a gyógyszer, és tetőfokára hág a hülyeségfaktor. Mert a birkózók azok birkózók, akkor is, ha épp egy óriásvállalatnak dolgoznak. Most abból szemezgetünk, hogy mi minden keveredett ki részükről a közösségi médiába!

Becky Lynch-et már jó pár alkalommal idéztük a Szorító Podcastben is, amikor valamely szóviccével fárasztotta a jónépet, vagy éppen az avokádó iránti rajongását osztotta meg mindenkivel, valamint afeletti felháborodását, hogy az étlapon foglaltak ellenére kispórolták az ételéből. A tűzrőlpattant ír hölgyeményről nemrégiben az is kiderült, hogy ha fotózásra kell mennie, az nem mindig megy óramű pontossággal. Az alábbi fotós speciel azon csodálkozik, hogy munka helyett inkább a kedvenc reggeli kajáikról beszélgettek, mire Becky válaszul megjegyzi, hogy ez hétköznapi szinten előfordul vele.


Persze Becky a munkát sem hanyagolja el, ha arról van szó, AJ Styles és Sami Zayn társaságában ugyanis fel kellett venniük egy kis reklámspotot a WWE-t szponzoráló játékáruház számára. Ezzel csak az a baj, hogy a videóban történtek speciel tökéletesen hihetőek. Bennem is élénken él még a kép, amikor egy tucat cilámpásan öltözött, másnapos birkózó hatolt be a szegedi Tescóba (felük ráadásul külföldi), mindezt azért, hogy egy rózsaszín plüss unikornist vegyenek a szülinapos bírónknak, ami a "Kálmán" nevet kapta a keresztségben.
A hölgyeknél azonban nem ér véget ennyinél a mulatság. Tegnap egy eSport gálára került sor a WWE és az IGN szervezésében, az UpUpDownDown játékcsatornájáról - is - elhíresült Xavier Woods műsorvezetése mellett. Sasha Banks és Bayley itt folytatták azt a rivalizálást, amit annak idején a ringben elkezdtek. AJ Styles azonban nem igazán érezte át a pillanat izgalmát.

Pedig ha tudta volna, hogy milyen drámának lehet majd szemtanúja... A Boss ugyanis azzal vádolta a Huggable One-t, hogy csak azért nyert, mert a tag team partnere anno a játék tesztelője volt, és ez csalás.

Sasha és Bayley ezek mellett a "barátkozós" feudjaikról is elhíresültek, egy időben például azon "versenyeztek", hogy Shinsuke Nakamura, előtte Seth Rollins, előtte meg ördög tudja, hogy ki, melyiküket szereti jobban. A vetélkedés legújabb alanya Stone Cold Steve Austin lett, és ezúttal már a WWE sem hagyhatta ki a ziccert, és egy videóban hívta fel a figyelmet a történésekre. A szöveg nagyjából úgy szól, hogy Austin egy tweetben promótálja a műsorát, mire megérkeznek kedvenc hölgyeink, kezdve a Stone Cold izmait méltató Bayley-vel.
BAYLEY: "Jól ki vagy b*szva."
SASHA: "Tűnj innen, te takony!"

AUSTIN: "Eldobom tőletek az agyam. TAKONY?!"
BAYLEY: "Ez nem normális, Steve! Szerintem a következő talinkra ne hívjuk meg!"
AUSTIN: "Olyat nem lehet."Persze, mindezeken túl a barátság is ott van... Nem is olyan régen Sasha az alábbi tweetet osztotta meg Bayley-vel, azzal a kommentárral, hogy "Ezek mi vagyunk." (A gifen egyébként Scott Hall épp azt mondja, hogy "Mi nem rosszfiúk vagyunk, hanem csak egy halom mark.")

Bár ez még mindig nem a történet vége, ugyanis Sasha az IGN-es vereség hatására közölte, hogy "Ha már győztél, legalább meghívhatnál vacsorázni." Mire Bayley azt felelte, hogy "Haver, ha randizni akarsz velem, csak kérned kell."


Ugyanakkor ez még mindig jobb annál, mint amikor Bayley unatkozik. Belinkelni hosszú lenne, de lényegében feltett négy darab kérdést a jónépnek.
1. Számít neked, hogy milyen irányban teszed fel a tartóra a vécépapírt?
2. Ha a közlekedési lámpa sárgára vált, és talán még átérnél rajta, de nem vagy benne biztos, áthajtasz vagy megállsz?
3. Hogy hívod a vécét? "Restroom, bathroom, toilet, wash room vagy water closet?"
4. Amikor kezet mosol, papírtörlőt használsz, vagy a kézszárítót?

És nem is birkózók lennének, ha nem érkezett volna meg rögtön ezek után Seth Freakin' Rollins, aki először is közölte, hogy szerinte aki azt nézi, hogy milyen irányban van a vécépapír, az kényszerbeteg, a vécét pedig sok mindennek hívja, akár még "crapper"-nek is, de a water closet ki van zárva, mert ő nem pszichopata.

* * *

Persze, nem kell azt hinni, hogy csak a csajok csinálnak ilyet. Ott van például Sami Zayn, aki nemrég közölte, hogy élete álma lenne szerepelni a Bob burgerfalodája c. sorozat egyik epizódjában. Gyorsan hozzáteszem, ezek mellett a jótékonysági projektje révén létrehozott pl. egy mobilkórházat a háborúsújtotta Szíriában (bár már Kanadában született, Sami szíriai gyökerekkel rendelkezik), tehát a humanitárius munkát sem hanyagolja el.
A Pusztítóknak is szüksége van kikapcsolódásra. Amikor Samoa Joe épp nem a sérülését rehabilitálja, leporolja a Fallout 4-et. Mert ha még nem jöttetek volna rá, az ÖSSZES egy nerd, legfeljebb tagadja. (Na jó, Lesnar talán nem.)

Johnny Gargano twittere sokáig szintén telitalálat volt, bár amióta a #DIY csapat felbomlott, lényegesen kevesebb hülyeség kerül fel oda, mint amikor Tommaso Ciampával majomkodtak együtt. De ha bárkinek kételyei lennének azon kijelentés felől, hogy a birkózók sosem nőnek fel igazán, itt láthatjátok, hogy mit kapott a feleségétől (a Mae Young Classicban is látott Candice LeRae-től) az első házassági évfordulójukra:

Tyler Breeze eközben egy Fashion Files-kritikus számára világított rá a pankrációbiznisz egy sarkalatos pontjára. Az illető azt kérte számon rajta, hogy szerinte az egész videósorozat egy időpazarlás, és talán Fandango és Breeze elfelejtették, hogyan kell birkózni? Prince Pretty válasza mindennél többet mond: "Még mindig tudunk. Csak eddig mindenki leszarta. Most már nem." Mert ugye az overségnek még mindig vajmi kevés köze van az in-ring munkához...

Végezetül pedig... ha valami különös oknál fogva arra vágynál, hogy alaposan leoltson valaki verbálisan, Kevin Owenshez érdemes fordulni. A jó Kev ugyanis előszeretettel mondja meg a tutit, főleg a buta, vagy a személyeskedő rajongóknak - ami egyébként kontraproduktív, mert annál többet kap a nyakába. Az alábbi válasz egy olyan tweetre érkezett, ami csak annyit közölt, hogy "Shane le fog verni, tesó." Owens nem aprózta el a dolgot. "Tesó? A bemutatkozásod szerint három unokád van. Nőj fel! Példaképre van szükségük, nem olyan nagypapára, aki úgy tweetel, mint ahogy a 205 Live mezőnyének a fele beszél!"

Owens arról is velős véleményt fogalmazott meg, amikor valaki előhozakodott Shane McMahon legutolsó Hell in a Cell meccsével, és megkérdezte Kevint, hogy emlékszik-e még rá. "Igen. Leugrott róla, mint egy tökfej, és veszített."

Ennyi lett volna mára a közösségi média szemezgetése. Igen, ha valakiben esetleg felmerült volna: ezek TÉNYLEG ennyire kretének. Más néven: profi birkózók.

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.