Header Ads

Ki mit oszt? - 3. rész

Ez a hét sem múlhat el "weird and wonderful" rovatunk nélkül, amelyben szokás szerint fejest ugrunk a WWE szupersztárok twitterébe, és megnézzük, hogy éppen mivel szórakoztatták el magukat az unatkozó birkózók. Személyi sérülés valószínűleg nem történt, az anyagi kár jelentős (csak arról nem posztolnak).

A minőségi étkezésekhez kell valamiféle étvágygerjesztő, ezért most azt mutatjuk meg, hogy mi történik akkor, ha ételt fogadsz el Xavier Woodséktól az UpUpDownDown felvétele közben. Becky Lynch ezt a saját kárán tanulta meg, és valószínűleg a jövőben inkább marad az avókádónál - chiligolyók helyett.

A mai világban elég sok szituáció létezik, amikor a kayfabe nem jelent sokat, különösen ha a birkózók maguk is markok ("heck, we're just a bunch of marks"). Épp ezért a legkevésbé sem meglepő, hogy a női mezőny egyik top babyface-e és feltörekvő heelje azon siránkoznak, hogy nincsenek egy adáson. Hol van ez azokhoz az időkhöz képest, amikor a heeleknek és a face-eknek külön öltözőjük volt, és nem mutatkozhattak együtt nyilvánosan?

"Hiányzik Bayley." és "Gyere vissza hozzám!" Na igen, a Breaking Ground c. műsor óta tudjuk, hogy Bayley és Carmella jó barátnők. A jó barátnők pedig sokszor csinálnak hülyeségeket. Például videóra veszik, ahogy egy másik barátnőjük bevonulózenéjét éneklik a kocsiban (előre szólok: borzalmasan).  


Térjünk vissza az ennivalókhoz. Tudniillik az éhes birkózó = mufurc birkózó. És soha, semmilyen körülmények között NE - KÍNÁLJ - NEKIK - INGYEN - KAJÁT! Akármilyen sáskajárással felveszik a versenyt. Említhetnék számtalan sztorit, pl. mikor Kevin Owens beköltözött Sami Zaynhez, és a házigazda tudta nélkül meghívta Cesarót, hogy ő is lakjon velük, Sami pedig hazatérve ott találta a svájcit, komfortosan berendezkedve a kanapéján, miközben Kev éppen a konyhából érkezett, és tömte a majmot a hűtőjéből elemelt ennivalókkal. Vagy mint mikor a magyarországi Royal Rumble-nézéskor Amerikában pallérozódó birkózónk, László Árpád első dolga volt érkezés után, hogy eltüntesse a felsőtestét a házigazda mélyhűtőjében... Ezekhez képest az alábbi sztori egész ártatlan.

Ennek itt az az előzménye, hogy Litával vegán éttermekről beszélgettek, és a Hall of Famer meginvitálta őket, hogy gyártsanak egy főzőműsort. Becky Lynch gyorsan jelezte, hogy ő "felteszi az üstöt", Charlotte pedig majd vegán sütit süt. De a nevezettnek más tervei voltak. "Tegyünk úgy, mintha valamelyikünknek szülinapja lenne, és akkor minden nyalánkságból kapunk egyet ingyen a Valhalla pékségben." És ugye ez valószínűleg MEGTÖRTÉNT már nem egyszer. Legalábbis abból ítélve, hogy Lita gyorsan lepisszegte.

(Sajnos nem) fizetett hirdetésünk következik: ki szeretné ilyen zoknival várni az idén a Mikulást?
A Snapchat filter azon hip dolgok közé tartozik, amiket a koromnál fogva sosem fogok megérteni. De úgy látszik, esetemben csak egy kimaradt generációról van szó, mert a "mai fiatalok" mellett a nálam öregebbek is használják. Natalya és AJ Styles például imígyen köszöntötték Buenos Airest.
Ha már Nattie... nemsokára érkezik a Total Divas új évada, és ahogy illik, a Smackdown női bajnoka meg is osztotta a reality előzetesét, amiben a "Ne aggódj, senki sem fogja látni... csak az egész világ." a kulcsmondat. Amikor egy rajongó kiszúrta ezt, Natalya közölte, hogy igen... "Én ezzel szoktam biztatni Lanát." 

Mint a héten láthattuk, Lana rá is szorul a biztatásra. Ugye még mindig az a leszorítás... A bal oldaladra feküdni, miközben ballal csinálod a leghookot, továbbra sem működik.
  

* * * 

Szokás szerint térjünk át az urakra, és kezdjük talán Dash Wilderrel, aki meglehetősen unatkozik lábadozó tag team partnere, Scott Dawson nélkül, a WWE vs. Bullet Club feudhoz ugyanakkor teljes mellbedobással csatlakozott. Amikor megkérdezték tőle, miért nem állnak elő valami egyedi catchphrase-zel, így felelt: "Próbálkozunk. Mit szólnátok valamihez, ami menő, vagány és új? Például a "Too Sweet"-hez?"

Rusevmacska pályafutása ugyan nem tart sehová, de azért jó látni, hogy legalább jól elvan a haverjaival és a konzolos játékokkal.

Íme a pillanat, amikor "Broken" Matt Hardy rádöbbent, hogy apaként kudarcot vallott."Immár HIVATALOS. King Maxel is hordozza a rettegett Spot Monkey FÜGGŐSÉGET! Az adrenalinteszt megerősítette. Jaj ne." Kétségtelen, hogy a videó alapján az ifjú Maxel Hardy is folytatni fogja a családi hagyományt, és egy napon rettentően magas helyeket fixíroz majd az arénában, mondván "Onnan fogok leugrani!" (Mi pedig Broken Hardy-háztartást akarunk a tévébe, MOST.)

Ez meg itt Seth Rollins saját képe magáról az NFL-szezon alatt. RAJONG RAJONG RAJONGÓ! (Igaz, pár perccel később kiírta, hogy utálja a focit. Aztán még pár perccel később újra azt, hogy imádja. Az élet egy hullámvasút.)
Az öltözői élet finomságai. Curtis Axel érkezik: "Úgy hallottam, szétcseszték Sheamus mohawkját!" Sasha: "De szét ám!" Sheamus: "......"
A Nagy Fehér Kelta Harcosnak a TLC meccsről is megvan a véleménye. Szereti és gyűlöli. Ez egy love-hate kapcsolat. Az ex, akihez mindig visszamész.
Ezen a helyen most Johnny Gargano heti nerd rovatának kellene következnie, ám ez érdeklődés hiányában elmarad (pedig természetesen már játszik a WWE 2K18-nel, mert miért ne). Sebaj, találtunk jobbat. Az alábbi történet annyira hétköznapi, hogy bármelyikünkkel megeshet, de talán éppen ez a varázsa. Szóval. Ugye ismerős az a pillanat, amikor a lakás egyik legkellemetlenebb pontján jelenik meg egy dög nagy bogár/csótány/pók, vagy bármi, és azon megy a vita az ismerősökkel, barátokkal, családtagokkal, vagy éppen életetek párjával, hogy ki oldja meg a helyzetet? Egykori lakótársam engem is felvert egyszer reggel hétkor, hogy egy hatalmas pók mászik a fürdőszoba padlóján, és szabaduljak meg tőle, de "ne öld meg, csak vidd ki valahogy". Köszi. Gargano és felesége, Candice LeRae hasonlót éltek át.
- A férjemként a te dolgod elkapni!
- Ez szexizmus!
- Én megjavítottam a szemétledobót, te kapod el a bogarat!
Johnny később beismerte a vereségét. Mint az egyik hozzászóló pikírten megjegyezte, nem fél leugrani egy létra tetejéről, de egy aprócska bogár megfutamítja. Hát na. Mindenkinek megvan a kriptonitja.
#Indokolatlan dolgok 2774829819. epizódja. "Ez nem az, aminek látszik. Épp csak egy sokknyakörvet teszünk az ágyékomra. A tudomány kedvéért.'" Szerbusz Dolph. Gondolom, már túl késő szólni, hogy ez NSFW. Minő meglepetés, hogy Paige is ott van.

A Twitter kedvenc nyelvtannáci trollja, Kevin Owens is aktivizálta magát a héten. A tweetsorozat apropója az volt, hogy egy nő lefényképezte őt, amikor a kislányával mászkált valahol. Apró megjegyzés: ahogy Owens is írja, lehet, hogy az illető nem akarta zavarni, de ilyen esetekben mindig jobb megszólítani rajongásunk tárgyát, és fényképet kérni tőle, mint paparazzivá válni. A lavina mindenesetre elindult. Íme Kevin...

Amikor azt mondják neki, hogy ha nem élvezi a figyelmet, ne legyen közszereplő. "Te egy igazi filozófus vagy."

Amikor azt írják, hogy az ember inkább ne is találkozzon a hőseivel, mert csak az lesz belőle, hogy Owens nyilvánosan megszégyeníti az illetőt. "Nem is találkozott velem, te agyhalott. Ha leszólít, akkor mondhatja, hogy találkoztunk. Ha valaki három méter távolságból lefényképez, az nem találkozás."
Amikor egy Dolph Ziggleres rajongói twittert elkezdett úgy kezelni, mintha az igazi Ziggler lenne, és a tulajdonosa szabadkozni kezdett, hogy ő nem is Dolph. "De igen. Te vagy az igazi Dolph. Ne szivass."
Végezetül pedig, amikor egy rajongó megjegyzi, hogy nemrégiben ő is látta Owenset, és sajnálja, hogy nem okozott neki csalódást azzal, hogy orvul lefényképezi... "Fel a fejjel. Épp a hátamon fekszem, és az arcomra ejtettem a telefont, miközben válaszolni próbáltam neked. Így, ha közvetetten is, de csalódást okoztál."
 
Ennyi lett volna erre a hétre (és igen, a pankrátorok MÉG MINDIG kretének). Jövő héten újra találkozunk, addig is itt egy kis ízelítő abból, hogy miért éri meg követni a WWE Story Time c. műsorát a Networkön (vagy ahol megtaláljátok), elvégre ez a sorozat éppen a "ki mit oszt?" cikkek profiljába vág. Az alábbi videón az látható, amikor Shane McMahon éppen Bubba Ray és Spike Dudley, valamint Tommy Dreamer társaságában utazik, és az éjszaka közepén kitalálja, hogy milyen jó buli lenne felhívni az édesapját. Mert abból nem lehet baj.Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.