Header Ads

Ki mit oszt? - 2. rész

Ezen a héten is jelentkezik "weird and wonderful" rovatunk a közösségi média legsötétebb bugyraiból! A WWE sztárjai szokás szerint a ringen kívül is elláttak bennünket nézegetnivalóval, ezért most rácsapunk a "megosztás" gombra, és megmutatjuk, mi minden fordult meg kedvenc birkózóink buksijában!

Bemelegítésképpen megpróbáljuk megemelni a száz kilométerre eső cukiságfaktort, mert valahol azt hallottam, hogy az aranyos kisállatok képesek összetörni az internetet. Hát tegyünk egy próbát! De utána tessék újra összerakni, mert egy darabban szeretjük a Pankráció.com-ot!

Ha kigyönyörködtétek magatokat, csapjunk bele a lecsóba! A hét egyik top sztoriját Alexa Bliss és Nia Jax szolgáltatták, akik együtt utaznak fellépésről fellépésre, ám ahogy az az alábbiakból is kiderül, ez néminemű nehézségekkel jár. Nia szerint ugyanis Alexa a legrosszabb sofőr, akit valaha látott. Little Miss Bliss azzal védekezett, hogy nem is, csak a leglassabb. Ezért a titulusért mondjuk versenybe szállhatna Dean Ambrose-zal, aki Renee Young szerint úgy vezet, mint egy nyolcvanéves nagymama. Ám a dolgok csak ezt követően fordultak igazán rosszra.

Igen, itt bizony arról van szó, hogy Nia szerint az, hogy Alexa a szembejövő sávban vezet, kimeríti a legrosszabb sofőr fogalmát, bár Bliss erősködik, hogy ez SOHA nem történt meg... csak majdnem. Ezután női bajnokunk megpróbálta oldani a légkört, és elterelte a témát, mondván, így néznek ki Niával, amikor meglátnak egy Starbucksot:
És ha ez nem lenne elég, az utazásról készített instagram-közvetítésen az is kiderült, hogy Alexa és Nia kocsijában telefonnak lenni sem életbiztosítás.


Ha már Dean Ambrose és Renee Young előkerültek, akkor most teszünk egy kis kitérőt, mert-e sorok írója nemrég újra belefutott abba a Total Divas klipbe, ahol előkerül a párocska romantikus oldala. A bocsánatkéréseknek és a csókoknak továbbra is a german suplex a logikus follow-upja a bizniszben. Szóval ha egy birkózóhoz mész hozzá, a "Don't german me!" az esetek nagy részében teljesen hétköznapi mondat lehet a hálószobában. Az "incidens" a videó végén látható.Renee-nek az elmúlt hétvégéje sem múlhatott el szerencsétlenkedés nélkül. Először még csak a repülőtéri sprint keserítette meg az életét (amit kardioedzésként jellemzett), de másnap bánatosan konstatálta, hogy a száraz sampon "felrobbant" a poggyászában a Hell in a Cell előtt. "Úgysem akartam ma feketébe öltözni" - jegyezte meg rezignáltan népszerű riporterünk. (Azt amúgy említettük már, hogy Renee twitterének a kutyájuk hátsó fele a borítóképe?)
Következő történetünk rendkívül sokoldalú. Egyrészt jó hír, hiszen az elpusztíthatatlan Nature Boy egyértelműen jobban érzi magát súlyos betegségét követően (lányával, Charlotte-tal már dedikálóestet is tartottak új önéletrajzi könyvüknek, a "Second Nature"-nek, amiről itt jegyezném meg, hogy lebilincselő olvasmány). Másrészt amit láttat, az maga a nagybetűs árulás, hiszen mi másnak nevezhetnénk azt, hogy Ric Flair éppen Natalya macskájának(!) a pólójában fényképezkedik? Harmadrészt pedig a #indokolatlan mintapéldája a pillanat, amikor rájössz, hogy ez a bizonyos macska (Two Paws) saját pólóval rendelkezik...
Mint már beszámoltunk róla, Paige visszatért a Performance Centerbe, és jelenleg is ott edz. Nemrégiben posztolt is egy képet az újonnan igazolt Mae Young Classic győztes Kairi Sane társaságában, ami normális és aranyos, meg minden, de Paige nem lenne Paige, ha nem lennének... fura dolgai. "Srácok" - írja - "Meg kéne szagolnotok a hónaljamat. Csodálatos illata van. Férfidezodort vettem, mert az jobb. Csak mondom." Ööö... oké?
Emmát ugyan nem érdekelték a dezodorok, de cserébe összebarátkozott egy fókával és egy delfinnel.

 * * *

A hölgyek furcsaságai után következzenek az urak. Például Big E, már ha ő úrnak nevezhető. Nyilván mindenki hallott róla, hogy a WWE felszólította a Young Bucksot, hogy fejezzék be a "too sweet" kézjelzés használatát, mert azt ők levédették. Nos, valaki felfedezte, hogy a Kellog's piacra dobott egy újfajta egyszarvús müzlit, ami meglehetősen hasonlít a Booty O's-ra, és ezt látva Big E feltette a kérdést, hogy nem lehetne-e őket is elkapni ezért.


Másik érdekes beszélgetése történetesen Mick Foley lányával, Noelle-lel volt, miután Noelle felvetette, hogy szívesen hordana New Day-es alsóneműt. Big E amondó volt, hogy a Foley-leányzónak ezzel mindössze annyi volt a szándéka, hogy belerángassa őt egy beszélgetésbe az alsóneműiről, ám Noelle ezt rövidesen cáfolta, mondván, hogy ő csak INGYEN szerette volna megkapni azt a New Day-es szettet.

Johnny Gargano eközben markáns véleményt fogalmazott meg a Star Wars 8 új előzeteséről. "Hogy mit tudtam meg a trailerből? Azt, hogy Porg az új Han Solo. És nem veszem be, hogy nem."
Ha már Star Wars, egy pillanatra visszatérünk Natalyához, akinek a macskamániája egy pillanatra találkozott az űropera iránti rajongásával.
 
Hogy cikkünknek magyar vonatkozása is legyen, Cesaro így örömködött a múlt szombati Svájc-Magyarország (5-2) focimeccs végeredménye felett. "Igeeen! Már csak egy pont, és megyünk a vébére!" - írta fogatlanná vált barátunk, aki az Európa-bajnokság alatt még Király Gábor mackóalsójáról is twittelt. Nos, a karma lecsapott, ugyanis Portugália legyőzte Svájcot az utolsó körben, tehát a helvétek legfeljebb pótselejtezőn juthatnak ki Oroszországba.
Emlékeztek arra, amikor gyerekként azt játszottuk, hogy a padló lávából van, és nem léphetünk rá? Dolph Ziggler ezt egy egészen új szintre emelte a hétfő esti Smackdown house show-n. (Mellesleg azt állítja, hogy koszos is volt.)

Kevin Owens viszonylag csendben volt a héten, ezért Rusev vette át tőle a rajongók leoltásának szerepét. Amikor valaki megjegyezte, hogy elalszik, amikor a Bulgarian Brute megérkezik a Smackdownra, Rusev pikírten megjegyezte, hogy sajnálja az illetőt, amiért este nyolckor már ágyban kell lennie.
És ha már úgyis Neville a hét slágere, akkor zárjuk az aktuális adagot vele, és eddigi leutolsó tweetjével, amiben az aktuálisan piacra dobott pólóját minősíti, nem túl hízelgő hangnemben. "Ez a FÖRTELEM nincs NEVILLE SZINTJÉN. A KIRÁLY jobbat érdemel." Meg kell jegyeznünk, hogy Neville rendszerint karakterben posztolt az oldalára, de ezt a sivár, minimalista dizájnt elnézve valljuk be, nehéz lenne vitatkozni a véleményével.

Az mindenesetre gyorsan kiderült, hogy kedvenc birkózóink nem lettek normálisabbak előző cikkünk óta. Erre a hétre ennyi volt, de tartsatok velünk legközelebb is a WWE szupersztárok különös mindennapjaiba!Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.