Header Ads

Ki lehet a következő Paul Heyman guy?

Több alkalommal olvashattatok nálunk arról a hírről, miszerint Brock Lesnar szerződése jövő évben, a WretleMania után jár le, méghozzá április környékén.

Fotó: Reddit
Ez azt jelenti, hogy Paul Heyman egy időre biztos kliens nélkül marad, hiszen a korábbiak közül egy sem pályázhat a pozícióra. Ryback, és CM Punk már nincsenek a szervezetnél, Curtis Axel jelenleg más csapatban van, és hát valljuk be őszintén, biztos nem kapná meg megint ezt a szerepet.

Viszont egy nemrégiben adott interjújában valaki kijelentette, miszerint szívesen lenne a következő Paul Heyman guy, vagyis inkább Paul Heyman Girl. Charlotte-ról beszélünk aki elmondta, hogy a WrestleMania 32 alkalmával Paul volt az aki odalépett hozzá, hiszen látta, hogy szinte remeg az idegességtől, és csak annyit mondott neki "Menj ki oda, és mutasd meg miért is te vagy annak a poszternek a közepén."

A többi már történelem, hiszen Charlotte Sasha Bank, és Becky Lynch ellen nyerte meg az új WWE Women's bajnoki övet, és valljuk meg a meccs sem volt felejthető.
Ti örülnétek egy Paul Heyman Girl-nek?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.