Header Ads

Két lehetőség amit meg kellene ragadnia a WWE-nek ezzel a káosszal!

Magyar idő szerint tegnap este 8 után robbant a hír mely szerint Roman Reigns és Bray Wyatt is kihagyni készül a gálát.
Vajon mikor alakul újjá a Club? - Fotó: WWE
Figyelem az alábbi cikk a szerző saját véleményét tükrözi, így nem feltétlenül egyezik meg az elismert wrestling szakértők véleményével, illetve az elméletek bekövetkezése nem biztosra vehető.

A hírről természetesen azonnal beszámoltunk, majd ma egy érdekes és tanulságos elemzést olvashattunk a Doktortól. Az egész szituáció alapjáraton megváltoztatta a WWE helyzetét, hiszen a mindent egy lapra feltett Shield újraalakulás hirtelen a kukában landolt és Roman Reigns helyébe egy veterán, a 48 esztendős Kurt Angle lépett, aki 11 éve nem lépett ringbe ennél a szervezetnél. A céget nagyon érzékenyen érinthette Reigns vírusos megbetegedése, mert az egész RAW az ő felépítéséről szólt ez idáig. Továbbá amikor talán már kezdett érdekessé válni a Bálor kontra Wyatt csata a gimmickek megérkezése miatt, most ezt is elfelejthetjük.

Na, de vajon hogyan kellene ebből a szerencsétlen szituációból kilábalni a WWE-nek, amely miatt egyébként érdekesnek ígérkezik a TLC? Az egyik az, hogy a Shield újraegyesítése úgy történt, hogy nem volt érdemi ellenfelük, holott ezt könnyedén megoldhatnák a Clubbal. Mivel AJ Styles és Finn Bálor holnap összecsapnak, mint a Bullet Club egykori vezérei, igazán tisztázhatnák Anderson és Gallows közbezavarásával, hogy melyikük is az "alfa hím". Mivel Styles a SmackDown tagja és egymaga is képes lenne vinni a szervezetet a hátán mint a top face, így neki kellene a szenvedő alanynak lennie ebben a helyzetben. Tehát ezúttal a Bálor Clubnak kellene megalakulni a TLC-n, akik ellenfele a Shield lenne a Survivor Seriesen, így már az ember látná is az értelmét a "Pajzs" újraegyesítésének. Arról nem beszélve, hogy ezzel ellensúlyoznák Bálor azon hiányosságát, hogy pici, illetve egy heel Démon sokkal izgalmasabb párosításokat hozhatna magával.
Mindig úgy érezzük, hogy eljön, de végül sosem következik be a gimmick váltás - Fotó: WWE
A másik, ami már egy ideje megfogant bennem, az nem más mint a Broken Matt Hardy. Mivel az öccse, Jeff Hardy megsérült, szegény Mattel önmagában nem lehetne mit kezdeni pályafutása alkonyán, igen ám, de neki ott lenne egy aduász a kezeiben. Ez nem más, mint a Broken karakter, amely a TNA-ben született meg és amelyről a rajongók ódákat zengenek. Mivel a WWE nem tudja megszerezni a jogokat az Impacttől, lehetne vállalni az Awoken karaktert, amelyre már tettek is utalásokat. Ezzel végre lenne érdemi Mid-Cardja a RAW-nak, továbbá értelmes viszályokat vívhatnának The Mizzel az Interkontinentális Bajnoki Címért.

2 megjegyzés:

 1. mattben nem vagyok biztos
  sőt biztos vagyok benne, hogy ha meg is történik a váltás az nem holnap lesz
  sehogy nem illene a képbe, de ezek után már semmin nem lepődök meg
  viszont az első felvetésben van valami
  a shieldnek nincs ellenfele
  úgy rakták őket össze, hogy senki nincs, aki mehetne ellenük, ez a cardon is látszik
  random dobálták nekik össze az embereket, akiknek eddig közük nem volt egymáshoz
  viszont igen
  ebből a szerencsétlen helyzetből akár előnyt is kovácsolhatnak, ha megtörténik, amit írtál
  hiszen aj és bálor sosem meccseltek volna a közel jövőben, viszont így láthatunk egy 5 csillagos meccset és ha okosak, akkor teremthetnek egy új ellenfelet a shieldnek
  logikus lenne, de nem látok rá sok esélyt
  bálorral valamiért faceként terveznek, pedig szerintem már teljesen belefásult ebbe a szerepbe ráadásul gallows és anderson is egyre lejjebb kerül, pedig tavaly az egész raw tag team részleg róluk szólt
  én a helyükben meglépném, amit leírtál

  VálaszTörlés
 2. Még elismert wrestling szakértők... 😂

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.