Header Ads

Kazuchika Okada rekordot döntött

„Rainmaker” Kazuchika Okada múlt vasárnap ünnepelhette 490. napját IWGP nehézsúlyú bajnokként, így hivatalosan is az övé a bajnoki cím történetének leghosszabb regnálása. Az eddigi rekorder a legendás Shinya Hashimoto volt, aki még a kilencvenes években tudhatta 489 napon át magáénak a szervezet legfontosabb érmét. 


Fontos mérföldkő ez nemcsak a cím történetében, hanem Okada karrierjében is. E rekord megdöntése egy újabb szimbolikus stafétabot-átadás, mely legitimizálja őt, mint a szervezet arcát és első számú birkózóját. A Rainmaker 2016 júliusa óta nem kevesebb, mint 8 alkalommal védte meg sikeresen az övet, és szinte minden alkalommal kiemelkedően jó meccsekben. Bajnoki futására már most történelmiként tekintenek a szakértők és a rajongók egyaránt. 

Okada vs Omega - a 6 csillagos main event
Okada következő megmérettetésére a január 4-i Wrestle Kingdom 12 main eventjében kerül sor, ahol az első számú kihívó, Tetsuya Naito ellen lép majd ringbe. A két birkózó között több mint négy éve zajló rivalizálás csúcspontjaként beharangozott meccs Austin vs Rock óta nem látott kaliberű összecsapást ígér mindazoknak, akik hajlandóak tudomást venni a WWE-n kívüli pankrációról. 


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.