Header Ads

Kane nem vonult vissza!

Már mi is eltemettük több korábbi cikkünkben Kane visszatérését, de végül megtörtént az elképzelhetetlen.
Tegnap még senki sem gondolta volna, hogy Kane Chokeslamével zárhatjuk a napot - Fotó: WWE
Miután tavaly decemberben megvívta utolsó meccsét, mint a SmackDown Live aktív tagja, megkezdte a felkészülést a Knoxville-i polgármester választásra, mint jelölt, így kihagyta a Royal Rumble-t és a WrestleManiát is. Miután több hír is napvilágot látott arról, hogy Kane egyre inkább eltávolodik a pankrációtól és a WWE is számos karrier emlékeztető cikket írt róla, úgy vélhettük a Vörös Szörny visszavonult.

Ma hajnalban azonban váratlanul visszatért, hogy segítsen Braun Strowmannek Roman Reigns elleni ketrec mérkőzése során. Erről a hírről ma reggel már beszámoltunk, mely szerint így a TLC-n egy 5 a 3 elleni meccset láthatunk a Shield és a különös The Miz, Sheamus, Cesaro, Braun Strowman és Kane alkotta csapat között. Nem úgy tűnik, hogy Kane sürgetné a visszavonulást, hiszen új zenét is kapott ráadásul heel karakter lett.

Reggel Doktor Diagnózisában lehetett olvasni, hogy könnyen elképzelhető, hogy ez The Undertaker miatt történt, akit Roman Reigns győzött le a WrestleMania 33-on ezzel Kane megkezdte a bosszúállását, ebből a szempontból máris igaza lehet a szakértőnknek, ugyanis pontosan erről lehet olvasni több külföldi oldalon is. Magának a Halottembernek a visszatérése, viszont nem valószínű, hogy megtörténik, ha azonban mégis, ez a WrestleMania 34-en történhet.

Egyéb nem épp hitelt adó hír oldalak viszont arról írnak, hogy a Survivor Seriesen visszatérhet The Undertaker, ne feledjük, hogy ezt eredetileg is megakarták tenni egy John Cena elleni meccsel, azonban a filmstúdió nem engedte el Cenát. A pletyka úgy szól, hogy The Undertaker a Shield oldalán állna, ugyanezen formáció ellen azon a gálán, ahol 27 évvel ezelőtt megszületett The Undertaker karaktere. Meglátjuk holnap mit ír a Wrestling Observer, a PWInsider vagy a Sports Illustrated és akkor tisztulni fog a pletykatérkép.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.