Header Ads

John Cena végleg átadta a stafétabotot Roman Reigsnek

Egy héttel ezelőtt láthattuk, hogy John Cena kikapott Roman Reignstől.
A pillanat amikor megszületett a szervezet új arca - Fotó: WWE
Tizenhat egyéni világbajnoki cím, két Royal Rumble győzelem, számtalan WrestleMania főmérkőzés és számos egyéb cím megnyerése, csak néhány adat John Cena legendás karrierjéből. Azonban semmi sem tarthat örökké, már ő is 40 éves és még mindig a WWE arca volt, így kellett valaki olyat találni, aki felveheti a cég arca titulust, valamint leváltja az egyre inkább Hollywoodba tartó Cenát. Ez a folyamat már öt éve elkezdődött, amikor rengeteg új tehetség bukkant fel, és nagyjából három éve keresi Vince McMahon, hogy ki vehetné át a stafétabotot.

Ez a választás a Shield egykori tagjára Roman Reignsre esett, aki már a csapat története alatt is a legerősebbként lett beállítva. Később a Shield felbomlott és Reigns egy éven belül WrestleMania főmérkőzésben találta magát, az elsőt elvesztette, de a következőket behúzta, 2016-ban Triple H-et győzte le a WWE Bajnoki Címért, majd idén a legendás The Undertakert nyugdíjazta. A WWE Nehézsúlyú Világbajnoki Címet háromszor nyerte meg, de a Universal és a Interkontinentális Cím kivételével közel került a Grand Slamhez. Mindezek mellett riválisához hasonlóan Royal Rumble győztesnek mondhatja magát.
Cena távozó félben? - Fotó: WWE
Ha a statisztikákat nézzük a 32 éves Reigns méltó utód lehetne, de még mindig fejlesztenie kell karakterén vagy épp a promó képességein, ebből a szempontból Braun Strowman sokkal összeszedettebb és a rajongók is jobban kedvelik, de amit Vince elhatároz abból nehezen enged. Ha Cenanak és Undertakernek sem sikerült megcsinálnia, akkor ki fogja? The Rock vagy talán Brock Lesnar. Azt viszont egyelőre nem jelenthetjük, ki, hogy Cena nem csinálta volna meg a Big Dogot, mindez az elkövetkező hónapokban fog kiderülni. Ha pozitív lesz a végkimenetel, akkor The Undertaker visszavonultatása is egy fénylő trófea lesz a vitrinjében.

Na, de mi lesz a Cenation vezetőjével a jövőben? Nos, nem vonul vissza, de egy kicsit a háttérbe szorul és saját film projektjeire fog koncentrálni, ezáltal part-timer lesz egészen a végső búcsú napjáig, de attól még nagyon messze járunk.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.