Header Ads

Jericho az elbocsátott WWE írót méltatja

Y2J szerint szerint legutóbbi futásának sikere nagyrészt Jimmy Jacobsnak köszönhető, azonban úgy véli, hogy a Bullet Clubbal fotózkodó kreatív író hibát követett el.

 

Ahogy arról már beszámoltunk, a WWE haladéktalanul elbocsátotta egyik kreatív munkatársát (és Seth Rollins egykori ROH-es csapattársát), Jimmy Jacobsot, amiért a Bullet Club inváziója idején kiment az arénán kívülre, együtt fényképezkedett a társasággal, majd posztolta a képet a közösségi oldalakon. Most az a Chris Jericho nyilatkozott az esetről a Metal Injection podcastben, aki korábban többször is elmondta, hogy Jacobs fontos szerepet vállalt tavalyi karaktere megtermtésében.

"Jimmy jó srác, és ha ott lettem volna, megpróbálok segíteni neki, de nem volt okos dolog, amit tett." - mondta Y2J. - "Ha a McDonaldsban dolgozom, és posztolok egy képet arról, hogy a Wendy's srácaival lógok, ráadásul közlöm, hogy a Wendy's király, annak a McDonalds sem örülne. Jimmy okos ember, és nem lepne meg, ha előre tudta volna, hogy ennek következményei lesznek. Talán elege lett a munkájából, nem tudom. De amikor megláttam azt a képet, rajta a BC Invázió hashtaggel, rögtön fújtam egy nagyot, mert ilyet nem lehet. Hogy jogos volt-e kirúgni őt érte? Ezt nem nekem kell eldönteni, de Vince szerint egyértelműen igen, ami szerintem arra utal, hogy egyéb gondok is lehettek a háttérben, és ez csak az utolsó csepp volt a pohárban. Azt viszont el kell mondanom, hogy 2016-ban Jimmyvel közösen írtuk meg az összes kreatív anyagomat. Az összeset! Amikor épp nem volt ott, mindig úgy voltam vele, hogy "a francba az egésszel, ez így nem jó, én Jimmyt akarom!" Rendkívül tehetséges, és megértette a karakteremet. Miután elkezdtünk együtt dolgozni, felkerestem a főírót, Dave Kapoort, és azt mondtam neki, hogy mostantól őt akarom minden Jericho promóhoz. Őt és senki mást, mert ennyire megbíztam a tehetségében és az ösztöneiben."   
 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.