Header Ads

James Storm elmondta miért nem igazolt a WWE-hez

James Storm 2015-ben már járt az NXT-ben, sőt szerződést is kapott volna.
Fotó: WWE
Végül elutasította a hosszabb távú kontraktust és visszatért az Impact Wrestlinghez oda ahol ismertté vált. Azt gondolhattuk huzamosabb időre újra összeáll a Beer Money, de végül Roode az NXT-ben kötött ki és mostanra a SmackDown Live tagja amely teljes mértékben Glorious tény.

A WrestlingInc készített "Cowboy" James Stormmal interjút, arról kérdezték, hogy miért nem írt alá szerződést a WWE-vel. Strom megragadta az esélyét annak, hogy eloszlassa azokat a pletykákat melyek szerint ő csak az alacsony pénz ajánlat miatt mondott nemet. Kiderült, hogy a családja miatt döntött így.

Sok ember azt mondja, hogy a pénz miatt döntöttem így, de nem. Ez egy családi dolog volt. Hunter elmondta nekem, hogy 100-125 műsor lesz a következő két évben. A feleségem akart még egy gyereket, de fotózásokat kell csinálnia szóval többet kell otthon lennem. Ez volt a döntés: Folytatom-e ezt az őrült pankrációt a WWE-ben vagy otthon maradok és segítek a feleségemnek felnevelni még egy gyermeket? Eldöntöttem, hogy a családom az ami valójában fontos nekem.

Ezzel döntésével a családot összetudja egyeztetni a pankrációval, hiszen az Impact Wrestlingel nem kell annyi adáson ott lennie, mint a WWE-nél.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.