Header Ads

IMPACT! 2017. Szeptember 28. - Victory Road Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! Victory Road adásán terítékre került a Global, az X-Division, és a Tag Team bajnoki cím,  megrendeztek a női részlegen egy hat emberes mérkőzést, és láthatjuk miként alakul a AAA szervezet pankrátorai és James Storm viszálya.
Fotó: ImpactWrestling
A teljes adás itt tekinthető meg! Jó szórakozást hozzá. 

Trevor Lee (c) vs. Petey Williams - X-Division Championship Match
Egy rövid videó után, ami felvezette, hogy jutottak el a felek idáig, és amiből láthatjuk az akkori Team Canada kapitányt ahogy elnyeri az X-Division címet, el is kezdődik a címmérkőzés. Trevor Lee mint ahogy az várható volt, nem egyedül érkezett a ringhez, vele volt Caleb Konley is, aki az egész meccs alatt próbálta a kihívót kizökkenteni, sőt mikor Williams a Canadian Destroyer-t használva már győzhetett volna, kirántotta a bírót, mielőtt az kikopogtatta volna Trevor Lee-t. Ezért a tettéért a bíró le akarta állítani a mérkőzést, de Petey kérte, hogy ne tegye, folytassák tovább a meccset. Konley-t kizavarták az arénából de mielőtt elment volna becsúsztatta a bajnoki övet Trevor-nak, amit ő használt is, de Williams ebből a tusból még ki tudott jönni, de az azt követő rászámolásnál már alul maradt, így Trevor Lee maradt az X-Divízió bajnoka.

Az LAX klubházban Konnan felkészíti Santana-t és Ortiz-t az esti mérkőzésre.

Rosemary, Gail Kim, & Allie vs. Taya Valkyrie, Sienna, & Taryn Terrell - Six Man Tag Team Match
Karen Jarrett nem hagyta annyiban, hogy múlt héten a hat lány egymásnak esett, ezért kiírt nekik egy csapatmérkőzést. Taya megpróbálta Gail Kim-en használni a Road to Valhalla befejező mozdulatát, de nem sikerült neki, amire a Hall of Fame egy tornádó DDT-vel válaszolt. Végül mikor Allie a Sliced Beard-et akarja használni Taryn Terrell ellen, Sienna közbe avatkozik, és a ringkötélre támaszkodva sikerül kikopogtatnia Allie-t, amit Earl Hebner nem vesz észre, így a Taya, Taryn és Sienna alkotta csapat nyeri ezt a fordulót.

A háttérben Eli Drake és Chris Adonis a kanapéjuk felé tartanak és az esti főmérkőzésről beszélnek. James Storm a színfalak mögött a ringhez haladva szembe találkozik EC3-vel majd kétszer is egymásra néznek.
Grado és Joseph Park egy étteremben vacsoráznak, ahol Grado megkapja az első fizetését az új munkahelyén. Park egy üzleti hívást kap ami után otthagyja az asztalt. Grado kinyitja a fizetését tartalmazó borítékot, de nem azt látja benne, amit szeretett volna.


McKenzie Mitchelle interjút készít a backstageben Johnny Impact-el, aki ellopta Eli Drake kanapéját.

James Storm megérkezik a ringbe, és elmondja, hogy pár AAA szervezettől érkező pankrátor tiszteletlen volt az Old Cowboy-al. 


Texano megérkezik az arénába, és Storm felhívja a ringbe. Egymásnak is esnek, de érkezik El Hijo Del Fantasma is, és ő is segít Texano-nak. Fantasma Storm Superkick-jét használva a földre küldi a Cowboy-t, és elmondja, hogy a AAA szervezet a legjobb cég, majd megragadja James sörösüvegét, de mielőtt használná, megjelenik EC3 és segít Storm-nak. 


Ezért James Storm kezet akar rázni Carter-el, de ő elsőre nem, majd második próbálkozásra viszont kezet ráz vele. Az eset után felkeresik Jim Cornette-et az irodájában, és kérik, hogy írjon ki egy mérkőzést jövő hétre a Texano és Fantasma páros ellen. Cornette meg is teszi nekik, James Storm pedig már most sajnálja amit jövő héten tenni fog velük.A Global Forged videójával folytatódik az adás. Scott D'Amore keresi az Impact új tehetségeit.

LAX (c) vs. o.V.e - Tag Team Chapionship Match
Még meg sem szólal a gong de a Christ testvérek a ringből kiugorva neki esnek Santana-nak és Ortiz-nak, hogy ezzel is előnyhöz jussanak. Ez az előny meg is volt végig, sőt felül is tudtak kerekedni az LAX-en. Konnan-nek óriásit csalódva el kellett fogadnia a tényt, hogy Dave egy DDT-vel le tudta győzni Ortiz-t, így az Ohio Versus Everything az új Tag Team bajnok. A háttérben Johnny Impact is gratulált az új csapatbajnokoknak a mérkőzése előtt.Egy rövid kisfilmben láthatjuk, hogy Bobby Lashley hazatért és együtt edz barátaival az American Top Team edzőtermében, és csak az MMA-s karrierjére összpontosít.Eli Drake (c) vs. Johnny Impact - Global Championship Match
Az aktuális bajnok szokás szerint nem egyedül érkezett, ott volt vele Chris Adonis is, amíg közbe nem avatkozott, és a bíró ki nem zavarta az arénából. Ekkor Drake utána ment, mondván így nem folytatja a mérkőzést, de Johnny nem hagyta hogy távozzon, és a rámpán kioszt neki egy Suplex-et. Miután visszamennek a ringbe, és folytatják a mérkőzést, Drake véletlenül Johnny helyett a bírót, Brian Hebner-t találja el, aki a földre kerül. Ennek nem örül Impact, mert hiába terítette le egy Super Kick-el Drake-et, nincs aki rászámoljon a bajnokra. Ekkor visszajön Adonis, és becsúsztatja a bajnoki övet Eli-nak, aki használja is azt. Ekkor jön az új bíró, de Johnny kijön a tusból. Dühében Drake leüti a második bírót is, és Adonis-al megtámadja Impact-et, ami nem épp úgy sül el ahogy eltervezték, mert Drake Johnny helyett Chris-t találja el az övvel. Ekkor magához tér Brian Hebner, de Drake ellöki és megrúgja Impact-et "ott", majd a Gravy Train-el legyőzi a kihívóját. 


Az ünneplés helyett azonban újra neki esnek Johnny-nak, Chris befogja az Adonis Lock-ba. Garza Jr. siet a segítségére, de vissza jön az LAX is és Konnan meglök egy nézőt. A ringben Chris még egy bírót is befog az Adonis Lock-ba, de Jim Cornette-nek és a biztonsági személyzetnek sikerül megállítania őket.Ha még több Impact Wrestling tartalomra vágysz, látogass el a Hungarian Impact News Facebook oldalára: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/notifications/Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.